tiistai 9. kesäkuuta 2009

La Spekulatsioonen

Suunnistuskauden ehdoton ykköstapahtuma on jälleen käsillä. Kuka vie ja kenet kannetaan vikisten paareilla pois metsän kätköistä ? Kuka on kovin, häh ?

Siihen ei tällä kertaa keskitytä, sillä ajattelin lähinnä hieman spekuleerata Lepralaisen suunnistuksen suurseuran tulosta tämän vuoden jukolassa, keskittyen 1 & 2 joukkueisiin taistelupareina. Tänä vuonna jalkeille on saatu hyvinkin todennäköisesti edellisvuotta kovemmat joukkueet, joiden vertahyytävää taistelua joutuvat muut n.1400 joukkuetta (tai jotain ) seurailemaan kauhulla sivusta. Taktiikoita tuskin tarvitaan, täysillä tutkaan ja pummit pois - systeemi luulisi toimivan täydellisesti.

Osuus.1 - Saimon vs Saigon

-Ykkösjoukkue luottaa ykkösmieheen heti avausosuudella. Riennon uuden tulemisen suunnannäyttäjä, ilman vammoja ja sairasteluja luultavasti vieläkin kovemmassa kunnossa kun nyt, mikäli jalka kestää täyden rasituksen voi vaihtosija olla hyvinkin lähellä kärkeä. Vastassa mielenkiintoisen hyvin kevätyössä juossut Saigonaattori, joka juoksupäivän sattuessa voi parantaa helpostikin Jonin viimevuotista kakkosjoukkueen avaussijoitusta, lopputulos voi olla mainio, mutta viimeaikoina ei tossu ole ollut kevään lyönnissä, toivotaan parasta.

Osuus.2 - Juke vs Take

-Mielenkiintoinen taistelupari, vellokset vastakkain. Juken polvivaivat kaikki tietävät, mutta tilanne alkaa ilmeisesti näyttämään viikko viikon perään valoisammalta (?), hyvän päivän sattuessa sijoitus voi pysytellä hienoilla lukemilla, eikä huononakaan päivänä paljon luulisi tiputusta tulevan, petaa loistoasemat pitkälle yölle. Take pyrkii laittamaan kampoihin minkä ehtii, sairastelu on vähän verottanut vauhtia, mutta se on helposti korvattavissa rautaisella kokemuksella ja ehjällä suorituksella. Toivottavasti teltalla ei kuulla sitä tuttua sanaa kisan jälkeen... ;)

Osuus3. J vs Aero

- Riennon tulevaisuuden menestystekijät, ehdottomasti. Aerolla viimevuodelta Sm-yöstä plaketti, ja tiedossa on äijän etenevän yössä erittäin sujuvasti. J on enemmän tossumiehiä, mutta hyvänä päivänä lippukin löytyy mallikkaasti. Mikäli pääsee letkoihin voi tulos olla erittäin kovakin, Aero tulee mitä ilmeisemmin mielummin yksinään - ja puhtaasti.

Osuus 4. - Sepe vs Esa

- Maajärvellä todennäköisesti tiedetään miten suunnistetaan, joten oletuksena on virheetön suoritus, kokemus tulee jylläämään tällä osuudella. Sepeltä puuttuvat tiomilassa loistaneet viikset, joten vauhti tulee todennäköisesti tippumaan ainakin muutaman sekunnin kilometriä kohden pelkästään tuon ulkoisen puutteen perusteella. Maltilla, ei riskejä

Osuus 5. - Mico vs Mie

Tavoitteena ottaa savut Suomen kenties kaakkoisimmasta miessuunnistajasta! (ei tarkistettu fakta), tälläkin kertaa kun lyhyimmälle osuudelle tuli käsky, se tarkoitti omalla kohdallani sitä, ettei ilmeisesti luottoa kauheasti löydy, pitänee todistaa asia vääräksi hyvällä suorituksella. Viimevuoden osuussijoitus 180 ja jotain sinnepäin tulee paranemaan ainakin sen 50 sijaa, mie lupaan. Mico tulee rautaisella kokemuksella, ja täksi vuodeksi pappasarjoihin siirtyminen on tuonut vauhtia ja vaarallisia tilanteita lisää, nappijuoksun paikka molemmilla

Osuus 6. Tuukka vs K-V

Pyöräsuunnistuksen erikoismies voi olla kova runsaan polkuverkon omaavassa kilpailussa, Rajarastien tulokset kertovat myös jonkinasteisesta suunnistusvarmuudesta ja tossunkin on huhuttu liikkuvan mainiosti. Viimevuonna vielä kakkosen kutospätkällä osuussijoitus alle sadan, siitä vielä paremmaksi ja pullat hyvin uunissa. K-V, riennon oma Hellstadius, todennäköisesti pesee lukemattoman määrän nuorempiaan, ja mikäpä siinä kun virtaa riittää.

Osuus 7. Masa vs Kalle

- Tamperelaiset toverukset ottavat mittaa toisistaan viimeiseen mieheen asti. Molemmilla on pituusetu tässä taistelussa, eivät aseet luultavasti jää käyttämättä. Kalle on osoittanut männävuosina välillä jopa hurjiakin ankkuriosuuksia, kun taas Masalla on ollut vaikeuksia Ilebraalin kanssa, olisiko ollut jopa edellisenä kahtena vuotena ? Mikäli pää pitää ja tossut kulkevat, voi Hallilan hirmu tykittää loistavasti, mutta Kalle ei tule huonommaksi jäämään. Homma kotiin pojjaat!

((Edellä mainituissa teksteissä mitään ei ole tarkistettu, virheistä voi syyttää yhtä ja ainoaa henkilötä,valituksia ei oteta vastaan, rahojakaan ei palauteta. Mielipiteistä ei jousteta))

Aavistus:

VeVe vie, Riento 1 sijalle 53, Riento 2 sijalle 167

-I haz spoken

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

i have, you have, he/she/it has...
t. pilkkunusaus

Anonyymi kirjoitti...

Kai tässä tarkoitettiin varmaan sitä She:tä

Anonyymi kirjoitti...

taitaa muilta lukijoilta puuttua tuo internet languagen osaus ja leffahistorian tieto.

Anonyymi kirjoitti...

I speek engrish

Anonyymi kirjoitti...

Emlyn hukkes intternationaal sosser

Anonyymi kirjoitti...

I´d say etta kerrankin pozitiivinen text

Anonyymi kirjoitti...

jälkispkelulallalalalllaatoooneeezzzzzziiiiiiittt???