maanantai 22. kesäkuuta 2009

Kuntoomit

Niihä siinä taas kävi että juhannus on taakse jäänyttä elämää ja nyt on saatu jotenkuten arjen syrjästä kiinni. Huolimatta pyynnöistä en tarinaa siitä kerro, sillä mitä tapahtuu juhannuksena jää myös juhannukseen.

Kävin tossa tänään vähän kuntoomeja työstämässä. Takana enne lähtöä oli elämäni rankin työpäivä , todella julmaa touhua perus 8 tuntia montun pohjalla helteessä. Ei siis ehkä parhaat lähtökohdat illan reeniä varten , ja sellasta se meno tänään olikin.Järjestäjänä Kaakon Rasti ja paikkana Lupinmäki , Haminassa armeijan käyneille mahdollisesti tuttu harjoitusalue kaupungin itäpuolella , ei kaukana seiskatien melusaasteista.

Jotenkin niin perusjuttu , että aina kun tuollapäin on kuntoomit , niin aina armeijan pojjaat on paukuttelemassa lelupyssyjensä kanssa ampumaradalla , niin siis nytkin. Oli aikamoinen pettymys , ettei A-rata ollu tällä kertaa kuin 5 kilsanen nykäsy , mutta reenin jälkeen oli ihan eri ääni kellossa. Maasto ei suinkaan ollu haastava , päinvastoin , ja pitkälti siksi pummia kertyi tänään kokonaisuudessaan alle 2 minuuttia , eli miun taidolle ihan törkeen vähän. Aikaa tohon reissuun meni karvan päältä 36 minuuttia , aikamoista betonia oli jalat ja vatsa sekasin. Rumaa, todella rumaa.

Haminan kuntorasteilla on todella tyypillistä , että jossei joku VeVen janttereista tai Taussin pojat ole radalle startannut , ei tuloslistaa kannata kahta sekuntia kauempaa katsoa , jos nyt edes senkään vertaa. Taso ei siis päätä huimaa , Anjankoskella ja Kotkassa on yleensä huomattavasti kovempaa väkeä metsässä ja syytä tähän en tiedä , Kotkassakin on välillä niin sysipaskoja maastoja että huhhuh. Ehkä siellä vaan osastaan markkinointi paremmin tai jotain.

Tulipas taas niin umpisurkea teksti ettei huonompaa olisi oikeastaan voinut edes tulla. Ei miulla sen enempää sitten ollukkaa , karttaa en jaksa skannailla kun olen vain Ö-kaderin suunnistaja , ei ketään miun hyvän päivän suunnistus kiinnosta. Sen sijaan ruokin mieliä kuvalla , joka on Jukolan loppusuoralta erittäin heikkona hetkenä otettu. Kisoja ei nyt ole luvassa vielä , rinkelirasteille pitäs kai talkoisiin lähteä , Lepran kutsun voi siis kuulla jälleen..

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

surullista, sää..