torstai 18. syyskuuta 2008

No orienteering, No fun


Näin lontoolla pitää aloittaa tämänkertainen vuodatus. Keskiviikkona eli ihan tossa eilen tuli aamulla 8 maissa istuttua jälleen kerran Haminan arvauskeskuksen käytävillä miettimässä syntyjä syviä, tällä kertaa Laboratorioon oltiin menossa. Ei siinä sitten ketään, ooteltiin pari tuntia kun apout 30 apout ikähaarukassa 70-90 olevaa vanhusta oli siinä edellä. Kuinka hitossa ne ehtiikin joka paikkaan. Noh, otettiin verinäytteet ja nielunäyte, arpapelillä mies kuntoon, jees.

Päivällä sitten lääkäriin kuuntelemaan tuloksia. Angiina kuulemma negatiivinen, jotain positiivista. Tulehusarvot korkealla ja valkosolut. Minä noista mitään tiedä, mutta helpotti perkeleesti kun lääkäri totesi " ei tässä nyt mitään muuta erikoista kun tulehusarvot vähän ylhäällä,kai tähän joku lääkekuuri pitää laittaa". Lääkäri poistui 15 minuutiksi huoneesta ja tuli takaisin paperin kanssa jossa luki "Hengitystietulehdus, kefexin 1 viikon kuuri" käsinkirjotettuna. Tossa vaiheessa kyllä taas tuli mieleen haminan lääkärien osaaminen, tai no , mitä onkaan. Anyway, viikon kuurin lekuri määräsi ja viikon liikuntakiellon taas kerran. Eli keskari ja viesti jäävät väliin, voi perseensuti sanon.
Online seuranta saa luvan toimia, muuten tässä pää menee kohta. Am yöstä asti sairastelua sairastelun perään, on se perkele miten pieni ihminen voi olla näin altis.'

Noh, kai sitä pitää jotain muute tehdä kun ei suunnistamaan saa mennä, joten tossa reilun viikon päästä lähdetään kaveriporukalla pienelle kulttuurimatkalle Viroon. Pitäähän sitä nyt lähtä katsomaan neuvostoaikojen vaikutusta itämeren helmessä',Tallinnassa, eh..
Varaus todella epämääräisessä hostellissa ja luotto kelin sallimiseen laivareissuja varten pitää vähän jännitystä yllä. 2 päivää varmaan on tarpeeksi kulttuuria eestissä.

Sitten olisi Vaasan reissu.. sitten olisi Manna, sitten olisi Halikko, sitten olisi levyn nauhotukset Suomen virallisessa paskakaupungissa, Turussa. En ole koskaan tykännyt mestasta niin hirveästi, mutta kai sitä aina voi muuttaa mieltään. Levyä sitten pitänee myydä ensi kesänä kisapaikoilla, jos joku oikeasti haluaa ostaa. Edellistä kiekkoa 300 kappaletta sai menemään. jos siitä pääsisi kokonaisuudessa yli, olis jees. Kansainvälistä feattauskalustoa tulossa ainakin, ehkäpä suunnistusaiheinen kappale, jos ei levylle niin ainakin nettiin jakoon. Eli on tässä tekemistä vaikkei suunnistamaan vielä saakkaan mennä. Heti kun nämä turhat ja tärkeät asiat on jaloista pois alkaa uusi harjoituskausi. Tarkoituksena keskittyä vauhdin ja kartanluvun yhdistämiseen. tai sitten vaan samalla vanhalla kaavalla, eli ilman mitään kaavoja. En mie mittään tiiä, pien ihminehä mie vaa oon.
EDIT: Katkera Suunnistaja-lehteä kohtaan. ei koskaan kisoista action kuvaa lehdessä, mut sen kerran kun lähden turistiksi heti kuva lehdessä. reilu peli ja sillai :)

Ei kommentteja: