perjantai 25. kesäkuuta 2010

Persona non grata

Jotta tää miun blogi ei liian aurinkoiseks niin voitas kertoa vähän tästä juhannuksesta, taino perkele - otsikkohan kertoo jos kaiken merkittävän.

Alotin juhannuksen vieton jo torstaina töiden merkeissä ja väänsin roskakuskin repsikkana kyöstituntisen päivän maksimisykkeillä. Pidin kelloa ranteessa ja kellotin kävelyt mitä tuli kaduilla - femmatuntinen "vaellus" siitä tuli.

Tänään nukuin sopivasti yli kahteentoista ettei vaan viinakauppaan olisi tehny mieli mennä. Tämä taas otsikossa mainittavan syyn takia, yksin en ole koskaan juonut enkä perkele juo. Päädyin ratkaisuun olla mahdollisena kuskina molemmat päivät. Kolmen maissa nimeltämainitsematon suunnistaja soittaa Himokselta, the tumu on vahva ja meininki sen mukainen. Hyvä että edes jollakin on elämässä hauskaa. Saatto jopa olla tän juhannuksen viimonen ihmiskontakti , sekin puhelimitse.


Eikä siinä vielä kaikki - unohin nimittäin ilmottautua rastiviikoille ajoissa, ja noita jälki-ilmo maksuja ei vaan pysty maksamaan eli väliin jää. Eipä enään tunnu tässä yhtään. Kai sitä vois vielä tänään uuperissa käydä purkamassa oloa.

Torstaina ois mahollista että alkais 2 kk duunit. VeVen toiminnanjohtaja A.Tilli soitti tossa pari viikkoa sitten ja pyys työhaastatteluun vaikken ollu edes hakemusta laittanut. Nyt oli kuulemma kokouksessa ollut asiasta puhetta ja miun lisäks 1 hakija, mutta se pystyis vasta alottamana elokuussa. Pelkään parasta ja odotan pahinta.

Viime vkl oli kohtuullinen , tuli käytyä myötätuulirockissa marinoitumassa kun toiset rämpivät jossakin suunnistuskisoissa. Korpiklaani oli kova, vesisade ei. Sunnuntaina rapulan iskiessä todellisuus pamahti vasten kasvoja - ei helpottanut.

Valittelun mestari jatkaa juhannusta katsoen elokuvia ja haaveillen vuosista 2005-2009

Ei kommentteja: