sunnuntai 4. heinäkuuta 2010

I,Spynek

Alkaa pikkuhiljaa tuntua notta pahin on viimein takana. Juhannuksen jälkeen on alkanut helpottamaan oikein urakalla ja viimeistä viikosta on jopa oikein nautittu - kuulostaa pelottavalta.

Yhtenä tekijänä voidaan tietysti pitää sitä , että mie oon nykysin Vehkalahden Veikkojen palkkalistoilla. Eihän se vielä mitään että mie sain kunnon töitä , vaan työ on myöskin mielekästä! Näin esimerkkinä voisin kertoa ensimmäisen työpäivän sisältäneen paikkoihin tutustumista , pari tuntia rastien viemistä ja iltarastien tulospalvelun järjestämistä. Ei kuulosta pahalta eihän ? Muita hommia tulee olemaan laidasta laitaan toimiston varastojen siivouksesta urheilukoulujen vetämiseen. Taidan tykätä

Kesätauko on nyt siis ohi ja mettäänkin asti on päästy. Viikonloppuna oli tarkotuksena koejuosta rinkelirastien ratoja, mut miehän onnistuin perjantaina ennen töihin lähtöä lyömään paljaan jalan metallitolppaan ja siitä asti ollu oikeasta jalasta yksi varvas mustana - huomenna luulisi jo pääsevän juoksemaankin.

Tuli sitten lähettyä muuten vaan talkoisiin rinkeleille ja mukavaa hommaahan siellä oli tarjolla. Suuren kuuluttajalegendan Matt Landlaken apurina ja kenttähaastattelijana oli ihan mukavaa pyöriä , ja kun lauantai iltana oli vielä tarjolla saunomista ja uimista niin sitä oikein alkoi ihmettelemään hyvää mielialaa.
Jos tämä nyt sitten tässä, tiistaina voisi pyörähtää Mussalo O-tourilla kokeilemassa kaksiosaista kuntoomitouhua. Eiköhän sitä sitten viimeistään finillä tule napsittua Sepeä vastaan vaadittavat hurjat rankibongot ( 0,3 pisteen ero atm) ja huntti varmistuu.

Täältä tullaan , uuteen nousuun !

Ei kommentteja: