sunnuntai 6. kesäkuuta 2010

Yskivän potkurin paluu

Paljon on vettä ehtinyt virtaamaan Summanjoessa viimeisimmän blogipäivityksen jälkeen ja tulee varmaan virtaamaankin, ellei nyt joku omapäinen hullu patoa koko shaibaa ja estä veden liikkumista.

Vietin tossa viime viikon kivasti Turussa pääsykokeitten parissa ja tulihan siinä käytyä vähän lenkilläkin. Aloitin lenkkeilyn kivasti Tiistai-aamuna Turun keskustassa ilman minkäänlaista karttaa. Tavoitteena oli löytää pääsykoepaikalle ja tavoitteeksihan ko homma loppupeleissä myös jäi. Kiertelin siinä sitten vähän missä sattuu , opastin pari turistia (joilla jopa oli kartta!) ja törmäsin myös valtavaksi yllätyksekseni erääseen Vehkalahtelaiseen urheiluvaikuttajaan.

Tiistai-iltana kävin vielä yrittämässä suunnistustakin kuntoomeilla Parmaharjussa - laihoin tuloksin. Lähin yrittämään 8:n kilsan rataa ja loppupeleissä pääsin ehkä jonkun 4,5 kilsaa kunnes tuli pakottava tarve kävellä pois. Voimat hävis taas kerran totaalisesti yllättäen ja täyty kävellä nopein askelin tulospalvelun ohi, no comments.

Torstaina sitten tuli päästyä pääsykokeeseen asti ja tein omasta mielestäni kauden ehdottomasti parhaan suorituksen. Matemaattis-loogisessa osiossa silmät rupes kiilumaan kun huomasin miten vuoden "ahkerasta" opiskelusta onkaan ollut hyötyä ja niistin nörttitehtävistä 100 % varmuudella täydet pongot. Muutenkin naatiskelin koko parituntisen urakan ja poistuin hyvin mielin - unohdettuani toki aurinkolasit koetilaan.

Skippasin suosiolla viikonlopun paskareissut jälleen kerran ja suuntasin ajatukset sunnuntain Luumäen kisaan. Tänään sitten oli kiva lähteä kisoihin betonisarjaa jyystelemään ja ottamaan rastit haltuun. Hauskuus kuitenkin loppui viimeistään siinä vaiheessa kun mallikartta rävähti eteen. Rehellisesti sanottuna ensimmäinen miete päässä oli "hyi helvetti". Suota ja risua riitti vaikka kaverille jakaa , lisäksi muutamassa paikassa tuli oltua kartoittajan kanssa jyrkästi eri mieltä kasvillisuuden kuvaamisesta.

Itse suoritus oli väkisin väännettyä heikkotasoista etenemistä. Jo alkuverkassa alko pistämään samaan paikkaan kun jo niin useasit tänä vuonna kisoissa ja se teki etenemisestä entistä vaikeampaa. En käyttäny yhtään tiekiertoa, olin pölvästi ja kun vielä lopussa otin neliminuuttisen virheenkin,oli sijoitus lopulta vasta 4.s . Ei siinä muuten mitään, mutta Sepe otti miusta nihkeät 18 sekunnin savut - ja sekös kyrsii.

Siinä sitten kisan jälkeen oli vähän palaveeria ja sain puhuttua itelleni 3.s joukkueen avaajan paikan. Oishan sitä ollu varmaan paikkaa 2:n lyhyellekin pätkälle, mutta mie oon juossu niitä pätkiä aina ja halu on kova kokeilla jotain uutta. Nyt sitten lähdetään avaamaan jossain sijoilla 350 paikkeilla ja tavoitteena on tulla numeroa paremmin vaihtoon. Siinä sitten onkin sitä tekemistä ihan tarpeeksi meikäläiselle.

Viikon levy : Notkea Rotta - Notkea Maa


Alla nykyinen minä , 60 kg. Alotin tukasta painon pudotuksen

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Läski. Eiks kisapainon pitäny olla 52 kiloa?