torstai 17. kesäkuuta 2010

Penkkiurheilijan kulta-aikaa

Sitä se nytten on. Telkkarista tulee turhanpäiväiset jalkapallon mömmön kisat , eli aikuiset miehet potkii palloa 90 minuuttia ja hyvällä tuurilla matsissa tehdään 1 maali. Hohhoijjaa sanon ma.

Tulee sieltä suunnistustakin tänä viikonloppuna kiitettävästi, ja pääsen iteki sitä mukavasti seuraamaan. Oliko luksusta katella tänään tuota maailmancupin osakilpailun nettilähetystä - oli toteutus jotain ihan muuta kun urheilukanavan "suunnistuslähetyksissä". Kerrankin kiitos ylelle.

Jukolaakin pääsee tällä kertaa seuraamaan kotisohvalta. Ei tässä mitään vammoja ole , vain korvien välissä. Rehellisesti sanottuna kun on muutenkin vaikeaa ollut tässä ja sitten vedetään lupaus pois ja "nostetaan" joukkuetta ylemmäs ilman vaihtoehtoja keittää helposti pahassa tilanteessa yli. Kuitenkin tässä oltiin jo ehditty innostumaan siitä avauksesta ja paineettomasta juoksusta niin sitten lyödään täyslaidallinen pari päivää ennen h-hetkeä. Kiitos ei. Hetken ajattelin että ilmestyn Kallena paikalle tunti ennen osuutta ja vedän väärän seuran väreissä osuuden, mutta kotona seuraaminen lopulta voitti , niin pahaa kun se tekeekin jäädä pois vuoden suurimmasta suunnistustapahtumasta ja olla kokematta legendaarinen Kytäjä.

Entäs sitten pidemmät vaikutukset ? Varmaan sanomattakin selvää että tämän vuoden loput viestit jäävät väliin , eipä sillä että miuta tämän temppuilun jälkeen mihinkään valittaisiin, mutta parempi pelata varman päälle. Muita vaikutuksia saa nyt jäädä odottamaan , kai tästä jotain sanktioitakin tulee niskaan.

Ei mut täs kerettiinkin innostumaan taas reenaamisesta, kiitti mie lähin lomille lomps!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

voi jumalauta