maanantai 21. joulukuuta 2009

Sumussa

Looginen jatkumo toissaviikolla vaivanneeseen motivaatiopulaan on tietysti sairastelu. Ei mitään nuhaa tai pientä kuumetta , nehän on ihan nössöilyä. Kunnon tulehukset sitä pitää päälle lyyä! Tohtori Abdul Hadi-Dia luetteli sen verta monta tulehusta mitkä miulla on päällä hoonolla soomella ettei oikein mukana pysyny. Ainaki tais olla veriarvot perseellään, korvatulehus,peitteitä nielussa ja ties mitä muuta. Meikäläisen jouluherkkuja onkin nyt sitten antibiootit ja 800 mg burana nautittuna kolmesti päivässä.

Tunnollinen ihminenhän sairastaa lomalla, näin se vaan menee. Juuri silloin kun lunta olisi tarpeeksi että hiihtämään pääsisi ja aikaa olisi reenata kunnolla. Tämän sijasta nyt joutuu vaan kyttäämään telkkarista uusintoja ja kattelemaan koneelta leffoja. Kaiken lisäksi koko ajan tulee kuljettua ihan pihalla , hajuakaan mitä ympärillä tapahtuu.

Asian hyvät puolet löytyvät siitä ettei nyt ainakaan tule jouluna painonnousua eikä mässäiltyä kun juuri ja juuri pystyy pari kupillista jogurttia syömään päivässä. Ehkä tämä nyt on rangaistusta siitä etten ole ollut kiltti koko vuotta, ken tietää.

Kaikesta huolimatta , Selittelyn Mestari vetäytyy nyt joulun viettoon ja palaa asiaan joulun jälkeen.

Rauhallista Joulua!

Ei kommentteja: