keskiviikko 30. joulukuuta 2009

El grande finale

Paukkuu niin perkeleesti jo nyt, sotako on syttynyt ?

Tuntuu taas että näitä juhlia on yllinkyllin ja vähän päälle. Kai se sitten johtuu siitä ettei ole oikein lenkille kyennyt muutamien kävelyreissujen lisäksi starttailemaan. Ei tässä ole sentään mitään juominkeja pidetty, siitä pitää huolen antibioottikuuri. Luojan kiitos lääkekuuri loppuu heti huomenna ja sitten taas päästään kunnolla liikenteeseen - on tässä odoteltu jo tarpeeksi.

Kovat on suunnitelmat tulevalle vuodelle. Vielä kuitenkin tän vuoden puolella olis muutto edessä parin kaverin kanssa kolmioon ja totuttautuminen uuteen ympäristöön. Muutto lähemmäs opiskelijaelämän "keskusta" ja epäilyttäviä piirejä tuntuu pelottavalta. Pidetään se katse tiessä!!!

Niin niistä suunnitelmista piti kertomani. Helmikuuhun asti koutsin ohjeilla tiukkaa reeniä ja sitten pamautetaan Portugaliin viikoksi. Sen jälkeen takaisin todennäköisesti loskaisaan Suomeen ja ankara reeni taas jatkuu. Sitten kevätyönviestissä isketään niin tiukat näytöt , että paikka Tiomilasta irtoaa. Sen jälkeen millään ei olekaan väliä... vitsi vitsi.

Lähetään liikkeelle siitä että pysytään terveenä, muu on bonusta. Ja mitä uudenvuodenlupaukseen tulee, ei sellaista oikein pysty näin äkkiseltään keksimään. Noh, lupaan olla ensi kesänä paremmassa kunnossa kuin tänä kesänä. That's it

Hommat paketissa tän vuoden osalta - Kettu kuittaa

Ei kommentteja: