sunnuntai 29. marraskuuta 2009

Taatusti Lepposaa

Kävi taas niin jännästi et 3 päivän Kotkassa oleskulen jälkeen alko ahistaa sen verta runsaasti, että piti vaihtaa maisemaa. Tällä kertaa suuntana oli Turun yo-kylä ja Svedu Väisäsen luksuskämppä.

Torstaina aloteltiin illalla Ilmarisista yöreenillä ja minimaalisilla virheillä. Tosin Olli oli tarjoillu sen verta vanhoja karttoja ettei kaikki ihan kohillaa ollu, eipä siitä nii väliä. Perjantaina nykästii pitkä Parman hiihtomajalta ja illal ´03 varsinais-suomen viestin radalla yötä. Lauantaina käytiin viel herkuttelees Rymättylässä muutaman vuoden takasella keskari sm-kartalla. Ois sitä kai voinu huonomminki viikonloppua viettää.

Reissussa suurimman huomion saavutti tuo aina yhtä ihana toinen kotimainen kielemme. Käytiin nääs pyörähtääs jossain Åbo akademin systeemeissä ja mie tunsin oloni erittäin ulkopuoliseks, toisaalta paremman väen meno kiinnosta niin hirveästi kuitenkaa, että loppupeleissä on ihan sama ymmärsikö vai ei. Sentään Patu piti pintansa ja puhu Suomea aina kun meikäläinen oli läsnä, pisteet siitä.

Piti käyä äännittääs - ei käyty. Vakiomestaan ei päästy, joten sovittiin että mentäis kaverin duunipaikalle hoitaan äänitykset. Vilkasu mikkisalkkuun ja homma oli selvä. Tais olla jossain 60-80 kilsan päässä mikki eikä sitä kukaan sit jaksanu hakemaan lähtä. Tammikuussa sitte uus yritys. Että sellanen reissu

Kotkassakin tapahtuu muutoksia. Napattiin parin kaverin kanssa kämppä Koskighetosta ja muutto ois Tammikuussa. Pääsee täältä kylmästä ja paskasesta pois , kaikki muu on plussaa.

Ens viikol pukkais taas leiriä!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Leirillä luvassa 4 reeniä. Montako ajattelit tällä kertaa suorittaa loppuun?

Anonyymi kirjoitti...

hahahah