sunnuntai 22. marraskuuta 2009

Elämää Suurempi

Nyt on käyny niinkin ikävästi , että toista kertaa blogin historiassa joutuu sensuuri iskemään kyntensä reissutarinaan - oli nimittäin sen verta hurjaa settiä.

Perjantaina ku startattii Kotkasta oli keli jo enteilevän perseestä. Koko matkan tuli vettä ku esterin perseestä ja mukavasti auton valot ei toiminu oikein täydellä teholla. Pimeessä oli kiva ajelehtia Tampereelle. Käytiin siinä sitten illalla lähestulkoon koko joukkueen voimalla alepubissa katsastamassa halvat juomat, ja osalla saattoi jopa rojauttaa kännin puolelle - itse olin tietysti managerimaisen kieltäytyväinen.

Lauantain aamulla herätys Seppo nolla nolla , aamupala huivii ja asemalt napsii Eero kyytii. Alko ressiki jo helpottaa ku ties koko joukkueen olevan mestoilla ja lähestulkoon rapulattomissa olotiloissa. Taas kerran pelisysteemi loisti järkevyydellään, eka peli oli merkattu alkavaks 9.15 ja seuraava sit 12.45 - hyvänkuulosta shittiä. Märsky kaatu selkeesti vaikka vaan maalin erolla. Puusilmänen tuomari yritti ryssiä senki voiton , mutta siinä onnistumatta.

Toinen matsi Helteriä vastaan oli sit jotain ihan muuta. Hirveetä painimista ja sikailua sai käyttää, ja tuomarin linja meni kokoajan vaan kohti häränpersettä. Viimosella sekunnilla nuo perkeleet teki voittomaalin ja sekös otti pattii nii helvatisti. Kolmannesta matsista AJO:a vastaan vaadittiin vähintään tasapeli, mutta taas kerran ystävämme herra tuomari kentältä 1 (terveisiä vaan) onnistu kattelemaan rilliensä takaa aika kivasti pieleen. Onhase ihan kiva että vastustajan alin pelaaja seisoo koko pelin ajan n.s kielletyllä alueella ilman mitään puuttumista. Maalin tappio ja setitys saattoi alkaa.

Nykästiin siinä sitten rehellisesti viinat päähän. Suurella rahalla ja panostuksella kasattu joukkue tipahti aivan liian aikaseen ja muutenkin ei ollu nättiä meininki. Raivo ja pettymys kuitenki ehti laantua mukavasti siihen mennessä kun teekkarisaunalle eksyttiin. Siel oli sit aika perussetti : Lahtari toimi siivoojatätinä, Kalubraali pamahti paikalle kuin tyhjästä ja kovia puheita tuli sieltä sun täältä. Ainakin yksi suullinen seurasiirtosopimuskin tuli tehtyä, mutta ei siitä sen enempää sensuuriin vedoten. Syyllinen tietää kyllä itse. Jännästi yhtäkkiä pamahti joku deltan jantteri puhumaan leiristä ajalta kivimiekka ja nakkisoppa eli jotain 7-8 vuotta sitten olleesta Haldenin leiristä. Mie tollasia voi muistaa perkele.

Ilta jatku mukavasti teekkarisaunalta Huumaan missä havaittiin eräillä henkilöillä aikamoista säätämistä, jotkut oli humaltuneita - toiset enemmän ja toiset vähemmän.
Joskus 1-2 maissa nappasin bussin hotellille ja heräilin kivasti iloiseen sunnuntaipäivään tossa 5 tuntia sitten. Olo on raikas, erittäin.

Tän vuoden reissun plussat ja miinukset:

+ Huhtanen ei tänä vuonna päässy ahmimaan meikän eväitä
+ Heräsin just sieltä mistä pitikin
+ Oli jopa mukavaa illanviettoa

- Erittäin paska tuomari
- Ei tarpeeksi maaleja
- Helvetti et Tampereelt on kiva ajella sunnuntaina himaa

Ei vaan, oltiin huonoja. That's it

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Paljaita rintoja diskossa, 94- syntyneitä baarissa, tappeluita, verta tanssilattialla, paidattomia Etelä- karjalan edustuksen suunnistajia, olutjuoksua, övereitä, hävinnyttä omaisuutta, euron kaljoaja... kaikkea löytyy!

Anonyymi kirjoitti...

Tappeluita en ainakaan itse päässyt todistamaan, mutta muuten jokaiselle löytyi kyllä jotakin.

-Heikki-

Anonyymi kirjoitti...

Kuka vaihtaa ja minne??

Anonyymi kirjoitti...

Hirvikallio lähtee Olavin rastiin.

Anonyymi kirjoitti...

Petri vai?

Anonyymi kirjoitti...

No ei, kun Lassi.