keskiviikko 18. marraskuuta 2009

Viime hetken treidauksia.

Tiiä tosta viimosesta sanasta, kuhan mätin tonne..

Niin. Piettiin riennon mestikset tossa vkl leirin yhteydessä ja hyvinhää ne meni!
Jaksoin suunnistaa jonku 7 kilsaa ja 10 kohal oli pakko keskeyttää ku jääty totaalisesti. Pakkaskeli ja maassa ollu raskas lumi aiheutti hurjan hyytymisen ja ansaitun "Watussi 2009" lippiksen meikäläiselle. Toki Aaro ja Saigon nappas kans keseytykset mutta mie ekana... perkele ( kuva ois kiva mut kuvattava henkilö on niin ruma etten laita)

Nyt kun on enää muutama päivä turnaukseen aikaa on PyS:sin toimiston luuri käynyt perhanan kuumana. Joukkueen tehokkuudesta on sana levinnyt jo Tampereelle asti ja sieltä mukaan kaapattiin Eero "Eki" Föhr (VeVe). Vain hieman ennen tämän tekstin kirjoittamista joukkueenjohtajan tietokoneen punainen varoitusvalo syttyi jälleen ja vihoviimeinen pelaajahankinta oli tosiasia. PyS kaappasi riveihinsä monen nuoren idolin , legendaarisen maalitykin Jyskylän perukoilta. Saigon (LappRi) on tervetullut vahvistus ja näin ollen joukkueen valmennusosasto voi keskittyä huutamaan kurkku suorana ja pelaamaan satunnaisia vaihtoja.



Nyt on kasassa sellanen tiimi ettei pitäisi turpaan tulla miltään joukkueelta. Kuulostaa varmaan tutulta suomen lätkämaajoukkueen tyyliin, itketään sitten sunnuntai-iltana ku ei tullu voittoja eikä maaleja. Siihen asti soronoo!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Uskomattoman kovan tiimin olet kyllä kasannut -- -->Loppuotteluun. Todellakin.

-Karjalan Kuningas-

Anonyymi kirjoitti...

En tiedä miten onnistuit tuon viimeisen hankinnan tekemään, mutta se oli kyllä timanttinen teko.