maanantai 30. maaliskuuta 2009

Semi-kevät

Sellasta se puskee taas.
Aurinko sulattaa lumikinoksia, ihmiset pörräävät kaduilla entistä vilkkaammin ja vaatetus kevenee viikko viikon perään. Kuitenkin varmin kevään merkki on suunnistajien heräileminen talviuniltaan, tapahtuuhan tämä yleensä sopivasti siinä ennen kevätyönviestiä jonkinsorttisen leireilyn muodossa. Monilla on kiire tulla edes jonkilaiseen kuntoon, toiset ottavat rennosti.

Rennosti ottamisesta puheenollen, tuossa männäviikko tuli vähän käytyä muzakkia kuuntelemassa siellä sun täällä. Kekeviikko-iltana päätettiin c-miesten ryhmittymällä poiketa Kotkaan nauttimaan elävästä musiikista, olihan siellä esiintymässä ehdottomasti paras kotimainen yhtye, Apulanta(Huom.autolla ja selvinpäin!) Ei me siinä oltu jonon keulilla kun 40 minuuttia, sen verran runsaasti ennakkolipullisia pukumiehiä ja muita kusipäitä rallatteli iloisesti jonomme ohi. Kyllä siinä pariinkin otteeseen alkoi kyrsimään reilusti, mutta älyttömän loistava keikka pelasti kyllä päivän.
Oli sedät nimittäin sellaisessa vedossa että oksat pois. Lähestulkoon kaikki kovat biisit tuli kuultua, ja luojan kiitos soittivat vain 2 biisiä uudelta levyltä, vastapainoksi vanhoja punk-repäisyjä tuli sitten kuultua saman verran. Sanottakoon vielä, notta keikkahuumori on tallessa, kuultiinhan kuitenkin keikalla niin Coco Jamboa kuin myös Tommi Läntistäkin. Että sillälailla tällä kertaa.

Perjantaina sitten tuli vielä käytyä Peer Günttia kuulemmassa kotoisessa Haminassa. Kyllähän papat veivas vallan mainiosti, harmi vaan että miksaaja taisi olla kuulovammainen kusipää volyymien ollessa infernaalisen kovalla. Keikan jälkeen ei paljon tarvinut homehtua seurahuoneella, rattiin vaan ja kotiin nukkumaan.

Simohan tuossa soitteli aamupäiväsellä tulevan viikonlopun ja sitä seuraavan viikon reissaamisista. Pe-iltana pitäisi lähteä reissuun ja seuraavan viikon sunnuntaina takaisin. Siihen väliin sitten ensin kisat Karjaalla ja Raaseporissa, sitten muutama leiripäivä Paraisilla, siirtyminen Riennon leirille Nousiaisiin ja Kevätyönviesti siinä vielä kaupan tekijäisinä. Tulikin mieleen, että voisin heittää omat arvailuni Riennon joukkueista kyseiseen viestiin.
Nämä on sitten ihan omien tuntemusten perusteella veikattuja, tällästä mie aattelen:

1.SimO,Masa,Miko,Kalle
2.Tuukka?,Sepe,Juke,Take
3.Joni,Saigon,Mie,Aaro

Miksi näin ? No,1:sen veijarit on huhujen mukaan ihan hyvässä kunnossa ja perusvarmoja suorittajia. 2 ja 3 oli siinä mielessä pahoja, että monet paikat voisivat olla toisinkin, ainut varma paikka on miun kolmosjoukkuepaikka. Tollai jos olis voisihan siinä olla pientä yllärinpoikastakin, nimittäin kolmosen voisi pestä 2:sen. Tällä kertaa näin.
Ainii, kiitos sille humoristille joka oli kapteeniäänestyksessä äänensä antanut minulle, itse tuen erästä blogistia kapteeniksi.
Kiitti moi

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

äänestit itteäs kuitenkin kun piti tollein mainita

TeroOlavi kirjoitti...

E

Anonyymi kirjoitti...

Olet kehityskelpoinen profeetta.