lauantai 21. maaliskuuta 2009

Ei ihan niinkuin elokuvissa

Näin siinä taas pääsi käymään. Viikon verran sitä sai reenata kunnolla putkeen ja sitten taas iskettiin lepo-osastoon. Noh, täytynee koputtaa puuta, eihän mikään paikka ole rikki vaan päällä on harvinaisen kettumainen flunssa.
Kuumetta on tässä pidellyt päällä tasaisesti tiistai-illasta lähtien, kurkkuun koskee niin saatanasti yms yms peruskamaa. Onpahan ollut ainakin aikaa tutustua oikeisiin suunnistusblogeihin ja tarkastella mikä on tilanne tällä hetkellä.
Tuntuu että harvassa on tällä hetkellä ne, joilla ei mitään vaivoja ole, kuka valittaa millon mitäkin paikkaa ja tämän talven ehdoton hittituote on ollut reistaileva polvi. Itsekin ostin sellaisen marraskuussa, onneksi älysin palauttaa tuon turhakkeen jo ennen Portugalin leiriä.

Siinä mielessä tilanne on suhteellisen syvältä ahterista, että kausi tuppaa olemaan ovella, Billnäsin pikaankin on tästä päivästä luettuna enää 14 päivää aikaa. Jos näin ennustetaan, kykenen reenaamaan niistä korkeintaan 10, huonolla tuurilla en sitäkään. Suomeksi sanottuna siis tulee taas kerran todella tummaa menoa,eikä tilanne varmaan muutu kevätyönviestiin lähdettäessä.

Itsellenihän tuo viesti on äärimmäisen tärkeä, sillä siellä vaaditaan todella onnistunut suoritus, jotta olisi vielä mitään mahdollisuuksia nousta 10-mila joukkueeseen. Kun tietää vielä miten heikosti on talvi edetty, täytynee pääpaino laittaa suunnistukselle, ja ehdottomasti sille että tällä kertaa kestäisi se lamppu koko osuuden verran päällä. Pimeässä peesaaminen ilman lamppua on muuten hyvinkin mielenkiintoinen kokemus, jota en suinkaan suosittele suhteellisen mehevien loukkaantumisriskiensä vuoksi.

Vielä sen verran pitää todeta, jotta 100 latauksen raja suunnistan - kappaleen kohdalla lähestyy uhkaavasti. Edellisen 2 päivän aikana on suoritettu huikeat 20 latausta, minkä syitä olen pyrkinyt tässä etsiskelemään. Todennäköisesti joku Rientolaisista on niin pahasti päässyt nuorella iällä dementoitumaan, että latailee kappaletta usean kerran päivässä todetakseen jo kuulleensa sen ehkä joskus.

Ei tällä kertaa sen enempää, täytynee koittaa parannella tautia ja ottaa lepiä, Se on moro

Ei kommentteja: