maanantai 6. lokakuuta 2008

Mannavelliä

Lauantaina olisi taas sen aika. Vuotuiset hylkäyskarnevaalit eli tuttavallisemmin 25-Manna Ruotsissa. Minulle manna on merkinnyt aina kauden lähestymistä loppupistettään ja piristävää kisamatkaa syksyn saapuessa. Kolme kertaa omien laskujen mukaan olen mannassa päässyt tykittämään.

2005 en ollut edes ilmottaunut koko tapahtumaan lähtijäksi, mutta viikkoa ennen Jore soitti ja kysyi kiinnostaisiko reissu. Kyllähän se kiinnosti, tosin kuten Joren tapaahn kuuluu, sain vasta bussissa tietää juoksevani RaKaS/JuVu/LuuRa/VeVe yhdistelmässä jossa mie olin se Veveläinen.. Oli se hieno reissu, tosin taas kukaan ei muistanut kertoa 16 sarjalaiselle juniorille avokallioiden puuttumista kartasta, tulipahan turha virhe sen takia. Silloin kuitenkin juoksu kulki jotenkuten loppupeleissä. Moosen ja Aaron taisin voittaa osuusajoissa, Saigonille tuli takkiin, on se kova.

2006 oli sitten vuorossa VeVessä puhtaasti pyyhälletty skaba. Taidettiin olla siinä 10 sakin tienoilla muistaakseni, kunnes papoille kävi todella ohraisesti ja sijoitus tippui pahasti. Eihän sieltä noustu lopulta enää taisteluun palkinnoista. Taisi olla 7.s osuus tuolloin. Heinolan Arska sai ennen ykköstä kiinni ja kyyditti jonkin verran rasteille. Lopulta kävi kuitenkin niin että Arska pummasi omaa rastiaan ja meikäläinen pääsi menemään menojaan. Loppusijoitusta en muista, voisihan sen tarkistaa nopeasti mutta eipä jaksa'2007 oli näillä näkyminen toistaiseksi viimeinen manna VeVessä, mutta kuten taida olla sanonut pariinkin otteeseen ,palaan kyllä ajan kanssa seuraan, haluttiin sitä tai ei. Silloin tykitettiin 7 osuutta taas muistaakseni. Järjestys taisi olla : meikäläinen, Arska,Ala-Nissi ja Liuha. Maalissa tilanne oli sitten ihan eri, juuri ja juuri ennen veristä Ronttia pääsin vaihtoon livahtamaan. Loppusijoitusta en taas muista, enkä sitäkään kävikö jossain vaiheessa ohraisesti vai miten tulos ei ollut mikään häikäisevä.

Tämän vuoden ennuste on seuraavanlainen :

Joukkueita hylätään samaan tahtiin kuin edellisvuonna. VeVe tulee olemaan 10 parhaan joukossa, sillä allekirjoittanut ei ole hidastamassa viestin etenemistä suunnattomasti. Juosta täytyy tänäkin vuonna, tavoiteajat osuuksille suhteellisen hurjat. Entäs LappRi ? Aika kevyesti voisi veikata sijoituksen parantuvan lähtönumerosta 200. Kuitenkin siihen on syynä edellisvuoden hylkäys. Veikkaisin tässä pienellä taustatutkimuksella sijoituksen pyörivän siinä 35-40. Voi olla yläkanttiinkin, en mene vannomaan. Voittajasta en sano mitään, ei noista ruotsalaista tiedä. KR voipi olla kova. Haaska ankkurina voi tehdä kovaa jälkeä MC esitysten jälkeen, paha sanoa. Sen mie tiiän suhteellisen varmasti että jotenkin näin : Ruissalo-Taavetti-Turku-Tukholma-Turku-Taavetti-Ruissalo. Silja line perinteisesti. Jos näette käytävillä notkumassa kannattaa varoa,baaritiskillä saa tulla puhumaan,omalla vastuulla. Kiitos

Sitten vielä vähän taustatietoa kun jotkut ovat blogia kommentoidessaan sekoittaneet asioita.
FAKTAT

Blogin Kirjoittaja : Tero Väisänen, tunnettu myös musiikkipiireissä nimillä DaSuunta ja Reklama
Ikä : 19
Seurat : 1993-2007 Vehkalahden Veikot. 2008 Lappeen Riento
Sivilisääty : sinkku
Asuinpaikka : Ruissalo,Hamina (Vehkalahti)
Ammatti/Opiskelu : Sekatyöläinen eli paskapalkkainen varamies , Ylioppilas 2008, tuleva varusmies
Sähköposti/Palautelaatikko : DaSuunta@gmail.com

Eiköhän tästä nyt luulisi tajuavan, hitaammatkin.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

"Eiköhän tästä nyt luulisi tajuavan, hitaammatkin"

Kun katsoo ihmisten lähettämiä kommentteja tähän blogiin, niin en olisi vieläkään kovin varma asiasta. No, kyllä yksinkertainenkin ihminen voi olla onnellinen.