sunnuntai 19. lokakuuta 2008

Haulikolla loppuun

Huolimatta suhteellisen mauttomasta otsikosta nyt ollaan ihan asialla liikkeellä. Itselleni perinteinen kauden päätös skabailtiin eilen Halikko-viestin merkeissä jossain päin varsinais-suomea. Kisaan lähdettiin mannan jälkeisen masennuksen vielä vallitessa takaraivossa, mutta heti päästessäni kirmaamaan mutaista syyslaidunta kohti k-pistettä oli tosi kyseessä. 4 osuudella, kolamiehen paikalla oli suhteellisen stressitöntä juosta ja sieltä loksahtikin kauden puhtain suoritus. Juoksuvauhdista ei kai tarvitse mitään sanoa taaskaan, otin tarkoituksellaan vauhdista pois niin paljon että rastit varmasti löytyivät. Ohjeistuksenani "tytöille ei hävitä" (tarkoittaen saman joukkueen 4:nnen ja 14:sta osuuden juoksijoita) saavutin 3,4 kilometrin radalla ruman ajan 27.43.
Tiukallehan tuo veti, sillä 14 osuuden ulkomaalaisvahvistuksemme kärsi vain sekunnin tappion. Joukkueen lopullinen sijoitus 34 on hyvä kun otetaan huomioon pienet vaikeudet joukkueen kasaamiseksi.

------- KAUSI OHI------

Onko ruoho vihreämpää aidan toisella puolen ?
Tälläisen kysymyksen heitti R Ratilainen Mannan lähtöpuomilla. Vastausta oli vaikea rakennella silloin, mutta nyt kun miettii niin perkele tottakai se on. Vuosi riennossa on tuonut paljon kokemusta lisää suurviesteistä, tiukkoja battleja masanderin ottaessa takkiin riimien saralla,paskoja suorituksia henkilökohtaisissa kilpailuissa sekä loistavan seurahengen ja ilmapiirin. Erään suurseuran (mainitsematta vehkalahtea) henkilöt ovat läpi kauden arvostelleet ratkaisua vaihtaa seuraan jossa kuulemma "oppii vain juomaan rähinäviinaa", paskat.
Vehkalahdella motivaatio olisi kuihtunut kasaan ja selät kääntyilleet huonojen suoritusten myötä, mutta onneksi Riennossa välitetään myös muustakin kun totaalisesta menestyksestä.

Toisaalta, olen kyllä ollut koko kesän niin sysipaska ettei välttämättä olisi hymyilyyn paljoa varaa. Noh, ensi vuonna sitten isketään ja lujaa. Sovittiin tossa että jokainen reenaa hyvin ja oikein koko talven ja keväällä nälkäinen ja laihtunut suunnistajaryhmä teke tuhoisaa jälkeä. Pitäisi vielä pyrkiä nuorisomenestykseen mukaan kerran pojat tällä kaudella tekivät hienoa työtä. Mooselle 2 plakua, Aarolle ja Saygonille 1 ei ole huono suoritus lainkaan. Nyt vaan raivataan esteet pois tieltä eikä lähdetä nöyristelemään muiden edessä. Meistä(Teistä) kuullaan vielä!

-Uhoten ja uhkuen kauden 2008 puolesta Haminassa 19.10
T.Väisänen

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Vai on Riennolla Rähinäviinamaine muualla:)

Anonyymi kirjoitti...

elä perkele rupee enää laihtumaa

Anonyymi kirjoitti...

Päättäjäiset 1.11.2008 Lpr, muista tulla reenaa vaikka jo perjantaina!

-S-

TeroOlavi kirjoitti...

I'll be there

Anonyymi kirjoitti...

ehkä tyhmin "lempinimi" ikinä on toi MOOSE !!!

Anonyymi kirjoitti...

Vitun helmi lempinimi:P

KK