maanantai 12. joulukuuta 2011

Pitkästä aikaa on tullut taas hetki avata hieman sanaista arkkuani. Lähiaikoina tässä on ollut harjoituksellisesti suhteellisen hiljaista, kun tuo syksyn pilannut jalkavaiva on uusiutunut. Hyvänä asiana tässä tietysti voi todeta sen, että vaiva on taas lieventynyt ja mie aattelin tänään käydä jo vähän hölkällä - mutta vain vähän.

Muuten miulla menee hyvin tällä hetkellä. En muista millon viimeksi fiilikset on olleet yhtä positiiviset kuin viimoset pari viikkoa. Mie en edes jaksa panikoida puuttuvista koulutehtävistä ja edessä olevista tenteistä, kai tässä on jollakin tavalla sairaaksi tullut. Ehkä syynä voi olla myös se, etten ole lukenut ollenkaan reenaria - ehkä maailmankaikkeuden masentavinta palstaa.

Tässä ollaan nyt pari viikkoa asusteltu Savonlinnan keskustassa, ja pirun hyvältähän tää tuntuu. Auto on seissyt koko tuon ajan koulun pihalla, eihän sitä nyt mihinkään täällä tarvi. Lomalla pitäisi kaiketi Vehkalahdella pyörähtää, mutta se nyt on edessä vasta ensi viikolla.

Keikasta kuvia ja videoita kaipailisin vielä, yhtään en ole niitä saanut mistään lähteestä vaikka paljon oli kameroita käytössä. Jos jollakulla niitä on niin tulemaan vaan.

Ei miulla muuta. Palataan asiaan sitten kun masentaa tai saan jotain aikaiseksi.
Mors

Ei kommentteja: