torstai 17. marraskuuta 2011

Ens kaudel

Kaudelle 2012 on miun osalta tulossa selkeitä muutoksia. Suurin muutoksista on päällä oleva paita, joka vaihtuu Olavin Rastin väreihin. Aika oli seuranvaihdokselle kypsä, ja ajatus oli jo pitempään pyörinyt päässä. Tällä kertaa päädyin toteuttamaankin sitten jotain, enkä vain jättämään asioita jälleen kerran ajatuksen tasolle.

Miksi pikkuseuraan ? Syitä on monia, enkä niitä jaksa kaikkia alkaa selittämään loputtomasti. Yksi suuri syy on tietysti nykyinen asuinpaikkakuntani Savonlinna, koska onhan Olavin Rasti (yllätys!) Savonlinnalainen seura.

Myös harjotteluun mie oon suunnitellu huomattavia muutoksia, joiden avulla saataneen mies parempaan kuntoon kun mitä parina viime kautena ollaan oltu.Motivaation on kunnossa ja "tavotteet" on lyöty paljon kauemmaksi, eikä niistä kannata huudella - reenataan ensin.

Mitä miulle sitten jäi käteen vuosista 2008 - 2011 Lappeen Riennossa ? Paljon hyvää ainoastaan. Tiomilat, 25-mannat, Jukolat yms kisareissut jätkien kanssa. Leireilyt ja muut hässäkät. Kaikki siis. Tuloksellisesti tietysti nää vuodet oli miun kannalta äärimmäisen heikkoja, eikä valonpilkahduksia paria juoksua lukuunottamatta löydy.


Muutoksia tapahtuu elämässä, se on ihan normaalia. Nyt vaan suunta kohti uusia seikkailuita ja homma pyörimään.

Kassellaan

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kasseillaan