sunnuntai 13. marraskuuta 2011

Muuttopuuhia

Hikee pukkaa taas kerran. Sain just kämpän esiteltyä ja fiilis on loistava, tykkäsi tyttö kämpästä ja lupas soitella vuokraisännälle vielä tänään. Sehän meinaa siis sitä että mie pääsen muuttamaan jo kuun vaihteessa uuteen kämppään.

Niin, miehän tartuin pikavauhtia tilaisuuteen kun se eteen sattui. Kaveri muuttaa keskustan kämpästään tyttöystävänsä kanssa yhteen, ja mie soitin jo tulevalle vuokraemännälle jo samana päivänä kun hää irtisano sopimuksensa. Viime talvena kokonaan remontoitu 5.kerroksen yksiö keskustasta Olavinkadun varrelta reilusti alihintaan - tekee helvetin hyvää. Hissikin löytyy että kamat saa hyvin roudattua, ei sitä muuten tule käytettyä.

Muuten tässä eletään muutosten tuulissa. Pienen ihmisen elämäsä tapahtumassa merkittäviä muutoksia, mutta niistä lisää myöhemmin kun asiat selvenevät lopullisesti.

Sitä odotellessa vois vaikka hehkutella tulevaa KeparDI:n sählyturnausta. PYS on tehny muutoksia kokoonpanoonsa edellisvuosista. Johtokuntakaan ei kokonaisuudessaan pääse paikalle, koska Tökellä perhana on Sunnuntaina oikea säbäpeli, jota ei voi missata. Kuitenkin kivenkova kolmikko Patu - Heikki - Tero , on mukana kuten aiemminkin. Viimeisten tietojen mukaan joukkueesta löytyy Patun lisäksi myös muita Turkulaisia, mutta asiaan odotetaan vielä varmuutta. Huhut kertovat myös jollain vahvistuksella olevan kovia meriittejä aiemmista turnauksista... Eki saattaa myös olla luutimassa palloa kohti maalia, sekin selviää myöhemmin. Naisosastolla on hieman hiljaisempaa allekirjoittaneen potkittua nuivat vehkalahtelaiset joukkueesta.


Kovin juttu kuitenkin on ehdottomasti Sinisen Ylivoiman keikka. 26.11.2011 n.klo 21.00 teekkarisaunalla räjähtää ehkä kaikkien aikojen kovin liveshow! Paikalla kannattaa olla kokemassa huikea tunnelma. Materiaali tulee olemaan raudanlujaa ja yleisö tulee olemaan niiiiin mukana. Muistakaahan vielä sitten ostaa niitä levyjä, lisätilauksen ansioista niitä tulee olemaan vielä myynnissä!

Ei miulla muuta, jatkan oleilua ja hengittelyä - katellaan!

Ei kommentteja: