sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Lomalla osa 2/2

Siitä ja tosta. Päräytetään käytiin spektaakkelimaisen "lomalla" - blogisarjan toinen ja luojan kiitos viimeinen osa. Edellisen päivityksen jälkeen mie oon lähinnä sairastellu ja löhöilly kotona. Taisin mie sen verta käydä ihan Kotkassa asti , että kävin kirpparilta ettimässä vanhoja kaiuttimia, uudet kun on muovista paskaa.

Harrastin loman loppupuolella myös sosiaalista elämää. Kävin siis lukioaikaisen ryyppykaverini kanssa Haminalaisessa ravitsemusliikkeessä nauttimassa pari tuopposta harmaata. Kuitenkaan en uskaltanut antaa livahtaa sinne väärälle puolelle humalaa, koska joskus on käynyt huonosti. Etenkin sillon kun lähdettiin "baarista karkuun juosten". Voi äiti poikaas taas.

Kiertelin ympäri Haminaa kävellen yksikseni muistelemassa menneitä. Ensimmäinen keikkapaikkani oli ihan yhtä ränsistynyt kuin silloinkin, mikään ei ollut muuttunut. Muutenkaan tuossa autiokaupungiksi laskettavassa tuppukylässä ei paljon mitään tapahtunut. Parin rakennuksen kohdalla vedin syvään henkeä ja käänsin katseeni pois.

Loman loppupuolella käytiin myös sopimusneuvotteluja, ja niiden tuloksena PYS vahvisti puolustusosastoaan. Toissa vuonna turnauksessa viimeksi joukoissa esiintynyt Vöörin Eki suostui taas liittymään joukkoon punaiseen. Alkaa olla hyvin porukka taas kerran kasassa , äijien osalta. Sellanen härkäryhmä kun ollaan, niin eihän niitä naispuolisia pelaajia ole saatavilla. Edellisille mie annoin kenkää ja uusia ei näillä meriiteillä kukaan meistä saa porukoihin. Luotto onkin nyt siinä , että Patu hoitaa kerrankin asiansa..

Niin, ja reenasinha mie taas niitä biisejäki. Oon nyt joka helskutin päivä pari-kolme kertaa nykässy setin läpi , koska nyt täytyy onnistua. Shinykin tossa soitteli ja kertoili myyneensä taas lisää levyjä. On se hienoa että tietoisuus leviää.

Mutta joo, sellanen loma. Ei ehkä näin tylsää viikkoa ole sattunut kohdalle ihan äskettäin. Onneksi kuitenkin jalkavaiva alkaa helpottamaan ja tiistaina pääsen todennäkösesti alottamaan suunnitellut reenit. Viikonloppuna sitten raadon raastavalle kympille katsomaan josko kirous on haihtunut ja leiri siihen kylkeen.

Tiistaina olis myös jotain approhommeleita - kattoo nyt jaksaako sitä. Ei miul muuta, kattokaa vaik pornoo tai kuunnelkaa SY:n biisejä. Molemmat aiheuttaa kuitenkin tuntemuksia alakerrassa , myöntäkää se !

Ei kommentteja: