tiistai 7. kesäkuuta 2011

Liian hidas sprintteriks

Niin se vaan on ettei miusta oo noihin rintteihin - ei sitten alkuunkaan. Karsinnassa tuli turpaan niin että tukka pöllys, ilman varsinaisia virheitä. Juoksuvauhti ja leimausnopeus eivät riitä mihinkään ja tulos on mitä on. Paskaa siis. EDIT: Unohin tietysti mainita niistä niityistä, hidastihan ne selkeästi. Eihä sekää viel mitää, mutta siellä kasvillisuuden seassa kun oli letkoittain hieman tukevahkoja eukkoja jaloissa joista ei ohi niin vaan mennä, ja jos päin ois juossu ei tällä ropalla kukaa ois eestä horjahtan.

Enemmän v-tuttaa b-finaalin separointi. Ei siis itseni vaan rataa valvomassa olleen henkilön osalta. Oon tuijotellu kisakarttaa useita tunteja, enkä vieläkään ole löytänyt syytä hylkäykseen. Koko matka lukuunottamatta 14 rastin pummia meni virheittä ja sallitun alueen puitteissa, tästä olen sataprosenttisen varma. Ilmeinen selitys tälle on että numero on sekoittunu jonkun tosen kanssa, eli joku sääntöjä rikkonut spede on nyt sitten hyväksytty. En jaksanut asiaa lähteä tiedustelemaan syistä : A) Aika oli niin sysipaska ettei paljon edes kiinnostanut. B) Miulla saattaa kiehahtaa tuollasessa tilanteessa herkästi yli, olisin todennäkösesti vaan huutanut järjestäjille naama punasena.

Lisähuomiona huomasin yllättävää "julkisuutta" Töistä kun viimein saavuin kämpille, oli joku heittänyt suunnistus.netin valivalipalstalle linkit youtubessa oleviin kappaleisiini. Ei taida olla ihan meikäläisen markkinaluetta kuitenkaan...

P.S Sprinttailu on syvältä ahterista ja sitä ei koskaan pitäisi verrata oikeaan aitoon suunnistukseen. Nämä kielletyillä alueilla pelleilyt ja sääntörikkomukset tekevät hallaa kaikkein jaloimmalle urheilulajille. Sprintterit muuttakoon vaikka pääsiäissaarille tuijottamaan tyhjyyttä patsaiden kanssa jos ei kelpaa perinteinen metsäsuunnistus.

Kiitos ja anteeksi

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mikä on parempi markkina-alue suunnistusaiheisille kappaleille kuin suunnistus.net?

Ja ei taida se leimausnopeus olla sun suurimpia ongelmia.

Anonyymi kirjoitti...

ihq

Anonyymi kirjoitti...

Siis miten sprinttisuunnistus voi tehdä hallaa kestävyysjuoksulle? Se ei auennut.