lauantai 8. tammikuuta 2011

Mis vaihees sie keskeytit ?

Hola!

Perinteinen Tampereen leiri on tänäkin vuonna tarjoillut huumorin loistetta ja paskanjauhantaa koko alkuvuoden edestä. Niin joo, ollaa myö vissiin jotai reeniäki heitetty - tai ainaski sinnepäin. Eilen käytiin jyystelees KooVeen suunnistusreenis yhteistmöö ja hapot oli korvissa. Samojen mäkien raastaminen useaan otteeseen ei tuntunut kovinkaan mukavalta, mutta eihän harjoittelun pidä edes olla mukavaa.

Tänään sitten käytiin Sprinttailemassa vanha AV-ryhmän harjoitus, ja siinä huiman vauhdin yhteydessä vähän seurailtiin sivusilmällä pyynikin tesmon etenemistä. Juoksivat perkele! Ilalla kun kävi palauttelemassa tunnin hiljasella niin olo on tällä hetkellä aika mukava. Huomenna olis vielä edessä mäkisuunnistusreeni jossainpäin pyynikinharjua ja sitten mukavasti 5-tuntinen ajomatka takaisin Savonlinnaan - me likey!

Meikäläinen on kotiutunut Savonlinnaan enemmän kuin hyvin - vaikuttaa aivan loistavalta mestalta. Vielä kun kämppä oli äärimmäisen iloinen yllätys, ei pettynyt voi todellakaan olla. Maanantaina alkaa sitten opinnot ja paluu arkeen - katsellaan josko mieli on vielä tuolloin sama tai ainakin edes lähelle.

Ei kait siin, lisää määrää ja sykettä ylös!

Ei kommentteja: