perjantai 14. tammikuuta 2011

Viikkoreportaasi

No mutta hejsan!

Ensimmäinen viikko opiskelijaelämää Savossa takana ja fiilikset on ainoastaa positiiviset - mitä nyt reenit on vähän kärsiny ja väsymys aika hurjaa. Tossa hiukkase enne opiskelujen alkua tein itelleni muistilistan mitä ei pidä tehdä uudessa koulussa , nyt suoritetaan chekki :


1. Älä ota mitään vastuullista tehtävää

-No mie sit lähdin pienryhmän puheenjohtajaks ja vetomieheks.

2.Älä osallistu pitkän kaavan kautta illanviettoon, tai jos osallistut älä ainakaan tanssi - et osaa

-Totta hitossa mie osallistuin sillai reteesti ja noh, poltteen tanssilattia tuli tutuksi.

3.Älä paljasta itsestäsi mitään , älä ainakaan puhu musiikista.

- Taitaapi kaikki tietää luokalta notta mikä tai kuka on Reklama...Eli siis mie oon vetäny lähestulkoon täydellisesti taas. Ei siinä, onhan meillä pirun hieno porukka täällä , jakomielitautisia koko sakki niinkuin taisi ryhmän vastaava opettaja sanoa. Keskiviikkona sitten näiden kanssa Helsinkiin 3:n päivän opintomatkalle edustamaan koulua , perussettiä.

Meidän käskettiin tässä valita uusi kieli opiskeltavaksi Englannin ja Ruotsin lisäksi. Mie otin Venäjän ihan vaan koska vihaan sitä maata yli kaiken (tai noh, oikeastaan tulevan työllistymisen/mahdollisuuksia takia).

Saksaaki aattelin jatkaa jossain vaiheessa , kuhan tästä nyt ensin saa moottorin käyntiin ja opinnot aluilleen. Infoähky painaa päälle, 5 päivää kun on kulkenut infosta infoon tyylillä "info siitä miten kansiossa olevia monisteita luetaan" hiukkasen on täynnä jo nuita infoja. Tänään viimeisen infon jälkeen oli aika voittajafiilis.

Ei kait siin, miun täytys saada nyt viikonloppuna kunnon reenisetit alle, kerran Helsingin reissun aikatauluissa ei paljon vapaa-aikaa näytä olevan.

Spynäri kuittaa Savosta.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Onko tää logi kuollu, hä?