sunnuntai 21. maaliskuuta 2010

Millasel fiiliksel ?

Lähetään liikkeelle peruasioista: Meininki on lähiaikoina ollu aika schaissea noin kokonaisuudessaan. Ei vaan pysty löytämään sitä positiivisuutta elämässä tällä hetkellä mistään muusta kun lenkillä käymisestä. Kohtuu synkkää sanon ma.

On se kummaa kun kunto on kerrankin noususuhdanteinen ja fiilis sitä kautta noussut , niin aina muut asiat ajavat ohi vasenta kaistaa niin saatanan kovaa ettei edes ehdi huomaamaan mistä ne tuli. Kai se talvi on tehnyt tehtävänsä tai jotain.

Kouluhommista ei varmaa ees tartte mainita. Pyörin koululla suunnilleen 1-2 kertaa viikossa ja sillonkin max 3 tuntia kerralla. Portugalin jälkeen jäin niin pahasti jälkeen kaikissa nörttihommissa ettei ole oikein edes kiinnostanut kuroa etumatkaa kiinni. Mielummin sitä nukkuu pari tuntia pitempään ja suuntaa lenkille. Pääsee varmaan kivasti kelalle makselemana tukia takasinpäin - ihan niiku se kiinnostas.

Kesäduunia en oo viittiny hakea. Ollu niin tyhjä olo takissa ettei oo tullu hakemuksia laitettua. Onhaa tietysti 50-50 tsäänssit samasta mestasta missä viimevuon tein hommia , mut mikään ei ole kirkossa kuulutettua - päinvastoin. Normivuosina laittanu vähintään sen 15 hakemusta mistä aina 1 on tärpänny , nyt en oo saanu yhtään sivua ees auki tai soittanu minneen. Laiska paska.

Ens syksyn kuvioitakaan en oo hionu sen kummemmiks. On täs viel aikaa miettiä alaa ja hakea. Ainut mikä on varmaa on Turkuun suuntaaminen, ihan sama tuleeko sitä opiskelupaikkaa vai ei. Varmaan sekin juttu kusee viimeistään alkusyksystä ja löydän itteni Vehkalahdelta porukoilta syksyl - ei puhettakaan.

2010 - missä helvetissä se levy viipyy ? No viipyyhän se kun äijästä ei ole mihinkään. Yleensä kun on fiilis ollu totaalisen down on tekstejäki syntyny ja saanu hommia hiottua. Nyt ollu pari viikkoa et vissii 1 tai 2 riviä saanu kirjotettua ja neki sellasta sontaa mil vois pyyhkiä persettä. Ehkä mie viel pari vuotta vitkuttelen tänki kans.. turhaa touhua.

Että näin meilläpäin. Kai tää tästä viel iloks muuttuu kuhan kisakausi alkaa ja pääsee taas reissaamaan. Siinäki o sellane jännä juttu et tota valkosta möhnää on mettissä tällä hetkel nii pirusti ettei olis ihme vaikka silja ja ankkuritki peruttas vielä. Kaikenlaista voi sattua - synkistellään tässä odotellessa

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kaikki muuttuu iloksi kun pääset ruiskimaan valkosta möhnää erilaisiin paikkoihin.

Anonyymi kirjoitti...

Welcome to life. Välillä tuntuu kaikki helvetin epäreilulta ja hankalalta, mutta toisaalta sitten ne (harvat) valonpilkahdukset tuntuu hienoilta hetkiltä. Ja sä oot vasta kakskybänen. Ootas ku oot kymmenen vuotta vanhempi. Joka iässä on omat ongelmansa. Nuorempana ottaa eteen liian usein ja vanhempana tarttet sinisiä nappeja, että mitään tapahtuu.

Anonyymi kirjoitti...

Kaikki paitsi kusi on paskaa