sunnuntai 14. maaliskuuta 2010

Matkarakki - Riika

Taas kerran rupes Kymenlaakso ahdistamaan siinä määrin notta oli pakko lähteä reissuun. Raavittiin kasaan 5 henkinen miehistö , varattiin äärimmäisen kallis (yht. 25 € len+host) reissu ja suunnattiin Riikaan.

Jostain syystä ihmisille on jäänyt Riiasta sellainen mielikuva että kyseinen mesta on jotenki vaarallinen turisteille ja vieläkin turhan neuvostoliittolainen - ja vitut. Jos tietää mitä tekee ja mihin menee ei pitäis tulla mitää ongelmia, ja tietysti mitä vähemmän ottaa sitä halpaa viinaa kitusiinsa sitä siistimpää on hengailla mestoilla.

Riiassa majapaikkana toimi Riga Hostel joka sijaitsee aivan vanhankaupungin ytimessä. Todella mukava mesta , siisti ja henkilökunta on miellyttävää (myös kaunista!). Aamupalakin kuulu vielä hintaan niin mikäs siinä 4 päivää tutkiskella Baltian Pariisia.

Päivät kierreltiin museoissa , kirkoissa yms vanhoissa mestoissa ja leikittiin niin turistia kun olla ja voi. Illat hengailtiin Espanjalaisten sekopäitten ja erään Saksalaisen suunnistajan kanssa joko alternative rock - kellarissa tai sitten korkealla jonkun hotellin 26.kerroksessa sijainneessa näköalamestassa. Kun piti järjen mukana touhussa niin eipä tullut mitään probleemoja. Siistii settii ja silleen.

Matkarakki antaa Riialle täydet 5 tähteä ja suosittelee ehdottomasti kaikille. Talvella matkaaminen voi olla mukavempaa, sillä taskuvarkaita ja kerjäläisiä ei hirveästi kaduilla näe talvisin. Kauppahallit (vanhat zeppeliinihallit) on paikka jossa todellakin kannattaa käydä. Kalahallin lemu ei katoa mielestä koskaan , vaan syöpyy syvälle mieleen.

Stressiloma vietetty, nyt voi siirtyä angstaamaan ankeaan arkeen ja miettimään kuinka perseestä elämä voi olla. Niin ja tietysti reenaamaan , jeah!

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kuvassa motari + keskikaista näytitte pallontallajat tietävän mitä teette ja minne meette :D

Anonyymi kirjoitti...

oi jospa oisin saanut olla mukanaaaaaaa

Anonyymi kirjoitti...

mitä kautta noin halvalla saitte?

TeroOlavi kirjoitti...

Matkatoimisto matkarakin ja lentoyhtiö Ryanairin loistavan yhteistyön tuloksen kautta.

top 10 matkatarjousten (facebook) käyttäjä kirjoitti...

matkatoimisto matkarakakille terveisiä!!

viikon linkkivinkki:
http://www.plagiarismi.fi/

t. annetaan kunnia jolle se kuuluu