maanantai 19. lokakuuta 2009

Selvä Peli

Moi ?

"Jos joku asia on iisiä nii lepo". Eihän tässä muuta oo tullukkaa mannan jälkee tehtyä, pari kertaa suunnistettua ja juostua. Kävin kähve... ostamassa kaupasta tänää uuet helvatin kalliit juoksukengätki - pystyy sitten talven pahimmissa motivaatiomontuissa muistelee sitä hintaa ja lähtä väkisin loskakeliin painamaan.

Nimittäin:

Junnuvuodet on ohi, mitä jäi käteen ? Ei oikeastaan mitään jos ei noita sivulajien säälimitaleita lasketa mukaan. Paras sijoitus sm kisoissa taitaa olla vuoden 2007 keskarin b-finaalin 2 sija, ajalla joka olis nönnönnöö riittänyt 20. sijaan a-finaalis. Eli ei mihinkään. VeVen vuodet juoksu kulki mut pummasin niin maan pirusti. Seuranvaihon jälkee alkanu rastit löytyy jo vähä paremmi , mut vauhti putos kivikautiselle tasolle. Parasta saavutusta kysyttäessä mie vaikenen tai totean - maalinpääsy.

PyS tulee , oletko valmis ?


Seuran omistaja A-no-nyy-mi (ilmeisesti Kiinalainen) otti meikään yhteyttä tossa männäviikolla ja houkutteli manageri/urheilijaksi. Heikolla engelskalla selitti että pitäisi kerätä kova tiimi kasaan ja osallistua johonkin Leijonaturnaukseen(vai oliko se hyeena ? ) Nyssevilleen Lajista ei ollut mitään puhetta eikä palkoista , mutta kuulemma menestyjät palkitaan.

Värväsin tiimiin pari Svedua från Pyttis heti kättelyssä ulkomaalaisvahvistuksis , toinen kuulemma osaa jopa Suomea!. Kuulin tossa myös rajamiehiltä huhua et siellä on käyty kyselemässä. Varmuutta on vaikea saada näin vaikeina aikoina. Vielä on seurassa tilaa parille vatussille ja tsiirliidereille , talent-tyylistä seulontaa käydään jatkuvasti salaisessa päämajassa.

Huhut-osio

Joo, kuulin tossa eräältä soluttautujalta ihan sillee vaivihkaa vahingossa että olis erääseen Lepralaisseuraan tulossa suunnistajia, tiedä sitten. Sit tossa ihan just äsken tai siis sillee kuulin keskustelun mis mainittiin eräs Vehkalahtelaisseura ja "joku kova nuori". Tiedä näistä sitten.

PyS:n puolesta
Manager Hän joka yöllä sienestää

Ei kommentteja: