sunnuntai 11. lokakuuta 2009

Hylsyfestarit

Eikä todellakaa mitenkää liity ammuntaan , paitsi että SI-systeemin keksijän vois viedä ladon taakse ja ampua. Sen enempää jaksa kyseistä tapausta kommentoida, koettiin oikeusmurha - ei mitään uutta ja ruodittu jo monena vuonna taitavempienkin kynäniekkojen toimesta läpikotaisin. Karpo asialle perkele


Vedin ihte sellasen perussuorituksen , otin jonkun 3 min pummia ja juoksuvauhti oli omaan tasoon nähden jopa lentoa. Hävisin silti viel Sepelle jonku 2 minuuttia , toisin on ens kaudella - sen päättyessä saan sileän 50 € käteen. Toi jos mikä on varma juttu. Oli pirun kiva selkeellä kartalla ja vauhikkaassa maastossa vedellä - nautin. Vielä Ruotsin puolella tuli napsittua manna-visan voitto erittäin kovatasoisessa seurassa Riennon bussissa. Taskukoutsi (tyhjänä) oli ihan mukava palkinto tuohon hyllynreunalle. Ei sille käyttöä tule olemaan kun projektit on käynnissä.


Sitten, kaikkihan sen tietää millaista meininki on mannan paluumatkalla. Päätin olla erilainen nuori ja ottaa iisisti - ei vaan napannu jotenki. Kattelin vierestä kun toisilla teki jo tiukkaa ja horjutti kummasti. Bongailin suunnistajia ympäri laivaa , mutta kyllä niitä yllätysesittäytymisiäkin tuli kun koutsin kanssa pyörittiin ja lauleskeltiin vanhoja Suomalaisia kansanlauluja ja veisattiin virsiä. Tosi on

Pyrin muuten siihen taktiikkaan etten olis nukkunu ollenkaa ja välttäny tappavan aamuherätyksen. Vituillee se meni kuitenki ja ku leffaa olin jonku 20 minuuttia tsiigannu iski luomet kiinni ja siinhää sitä mentii. Kakstuntiset oli tosiasia ja fiilis karmea aamuherätyksessä, kun piti vielä hytin muuta porukkaa potkia ylös pikavauhtia. Bussissa 4 tuntiset päälle ja Kouvolasta kaverin kyytiin kohti Kotkaa. Perusreissu , mitä muuta voi sanoa ?

Kausi on nyt sitte nii finito ku se vaan voi olla. Ei saada Halikkoon jengiä ja Småkkeriin ei ees riitä kiinnostusta itelläkään. Menkööt ne jotka tykkää, mie keskityn keräämään palaset kasaan ja alottaan reenailun. Kausi kuitenki oli niin katastrofaalinen eturistisidevammoineen ja motivaation katoamisineen notta oksat pois. Ei voi ajatella muuta kun hyi helvetti. Tykkään kliseisistä sanonnoista siispä :

ENS KAUDEL

Ei kommentteja: