lauantai 26. syyskuuta 2009

Saturday night fever

Istukselin tossa äsken taksia odottelemassa erään Vehkalahtelaisseuran puheenjohtajan kanssa. Sellasta sattuu kun lähtee kavereitten kanssa parille eikä tajua sitä kyytiä kotiinpäin hommata... selvinpäin takseilu on nimittäin perseestä, voin kertoa.

Eihän siinä ketään, keskiviikkona heitti taas kivat tulehdukset ynnä muut päälle, ja tämän hetkisen olotilan ja kokemuksen perusteella voisin veikata että olisi hengitystietulehdus päällä , peruskauraa meikäläiselle näin syksyllä. Kyllähän se vituttaa ja armottomasti, nimittäin oli tossa tiistaina taas sellanen tunne jaloissa että olisi vaikka voinut alkaa kulkemaan. Turha siitä on haaveilla, sairastelu pelastaa kululta.

Oon muuten sitten Kotkalainen nykyään, ainakin osotteen mukaan. Muuttaa jysäytin Mussalon huudeille Vasikkaniemeen. Nyt kelpaa jylläillä omassa kämpässä opiskelun ohessa. Reeniboxi ja sillai. Muuttaminen on harvinaisen syvältä sieltä jostain , ei sitä vaan jaksa roudailla kamoja sinne sun tänne ja samalla pohtia mitä kaikkea sitä oikeasti tarviikaan. Noh, eipähän tarvi enää ajelle Hamina-Kotka väliä arkiaamuisin. Sentäs jotain positiivista.

Olin tossa taas tänää erään Vehkalahtelaisseuran talkoissa kun oli sellaiset kisat tuossa. Oon tossa laskeskellu , että seuranvaihdoksen jälkeen on tullu tehtyä reippaasti enemmän talkoita vanhan seuran hyväksi, kuin uuden. Kai siellä takaraivossa jyskyttää vieläkin perus Vehkalahtelainen ajatusmaailma, en mie vaan hitto tiiä. Toisaalta, olihan siellä juomarastilla ihan kiva olla. Porukka oli pirun iloista ja juttualtista kesken "ankaran" kilpailun. Oisin mie itteki päässy kait jylläilee koejuoksujen merkeissä kun ite Jore (nimi ei muutettu) oli eilen soitellu, tai näin siis veikkaisin. En jaksanu takasin soitella kun kerran kipeänä on tässä oltu. Sen rajan mie oon tohon talkootouhuun vetäny, notta Jukolan kanssa en aio olla missään tekemisissä. Mie juoksen siellä kilpaa, piste.

Olis miulla hyviä kuviakin kisoista, mut eihän niitä julkaista jaksa. Harmittais itteä kun toiset vaan reenaa ja on terveenä, ja ite tässä löhöillään. Vajaa viikko aikaa, helposti ehtii

Ei kommentteja: