torstai 10. syyskuuta 2009

Black Sanity

Koukkua koukkua ja lisää koukkua. Niin, kahtelen tässä nuitten sotilaitten sm-kisojen gepsiseurantaa partion yöosuudelta ja virheiden määrä Lupinmäen maastoissa on aika ankara.

Toisaalta mie itte väännän tollasia silmukoita joskus tuolla päiväsaikaankin niin eihän tuo nyt vielä niin pahalta näytä, vaikkakin pohjois-karjalan pojilta näyttää mopo karanneen aika pahasti. Harmi ettei messerschmittille ole gepsiä selkään annettu, jos sitten aamulla vaikka olisi jo, paha sanoa.

Muutenkin tässä on vietetty vähän tälläistä väliviikkoa urheilusta, kiinnostustaso on ollut totaalisen perselleen menneitten sm-kisojen jälkeen lähestulkoon samalla tasolla kun tänään insinöörimatematiikan luennoilla , eli suorastaan valtava.

Miun piti ottaa se finaalipaikka , olinkin sitten karsinnassa lähestulkoon hännillä katastrofaalisen suorituksen jälkeen, eikä berttafinaalissa paljon sen paremmin mennyt. Meinasin pitkällä välillä keskeyttää, kun piti sadekelissä tarpoa reittiä takanatulijoille erittäin vittumaisissa pusikoissa. Harvoin voi rehellisesti sanoa että kisan maasto oli perseestä, b-finaalissa se totisesti oli.

Siihehän se sitte meni notta fuksiaisissa vedettiin pitkän kaavan mukaan rastikilpailun alusta alkaen. Taidettiin jopa kahdesta tehtävästä nykiä päivän parhaat pisteet. Båten annaa hoilailtiin tarpeeksi nuotin vierestä ja "työkalujen" myyntipuhe menivät niin nappiin ettei paremmasta väliä. Yllättäen ilta jatkui jatkobileitten muodossa ja tulihan siellä tanssilattialla vietettyä aikaa varmaankin joku 4-5 tuntia. Sairasta. Paras keskusteluyhteys päättyi jotenkin tutulla tavalla kun kysyi mistäpäin mie satun olemaan. Ei Hamina kelvannut perkele,,. Opiskelijatyyliin taksilla kotio ja torstai-päivä pelastettu.

Vaikka häijyltähän tuo 14 tunnin tinaus tuntuu ja kuulostaa , on miun osalta nyt kaikki opiskelijasekoilut ainakin kauden loppuun asti suoritettu. Pakko yrittää skarpata vielä kun tänään on koko päivän ollut lenkkihimo jaloissa, siis tuntunut hyvältä! Jos sitä sunnuntaina kävis huitelees ruskajuoksun kyöstin ja sitte sm-keskarilla yrittäs parhaansa, enhää mie muuhun kykene,

P.S Hakekaa joku noi pohjois-karjalan reserviläiset pois tuolta mettästä. Alkaa oleen överihäijyä
http://www.youtube.com/watch?v=2A_1-einxqs - voiko enää siistimpää olla ?

Ei kommentteja: