tiistai 25. elokuuta 2009

No mitäs tässä

Eipä kummempia, eipä ei. Fiilis on toisaalta katossa , toisaalta sylettää niin maan perhanasti. Napsin nimittäin tossa itelleni opiskelupaikan ainakin vuodeksi KyAMK:sta tietotekniikkapuolelta , helpotti kummasti olotilaa että sai jotain tekemistä.

Vaikuttaa jopa ihan mielenkiintoiselta hommalta , kattoo nyt miten tää tästä lähtee. Luokka on kyllä niin karmivan näköstä sakkia että hyvää päivää vaan. Puolet porukasta varmaan koskaan ole käyneet suihkussa , eikä tuo liikuntakaan näytä monelle maistuneen. Mie sovin siis joukkoon pirun hyvin!

Toisaalta , tässä eilen koulun jälkeen jössähti päälle kevyt flunssa mistä oli jo oireita sunnuntain pitkässä suunnistuksessa. Käytiin patun kanssa Lakaliininvuorella jyystämässä puoltoistatuntinen reissu ja poissaolevasta fiiliksestä sai kuvan tulevasta taudista. Nyt vaan pitää muistaa ottaa rauhallisesti ja toivoa että tästä parannutaan Mäntsälään mennessä. On nimittäin perhanan hyvin muistissa mitä tapahtui viime kauden lopulla. Jäi väliin pitkä , keskari ja viesti , sekä yö-kisaan lähdettiin riskeeraamaan omaa terveyttä.

Ajattelin hommata kämpän Kotkasta, niin synkältä kun se kuulostaakin. Ihan raha mielessä. Nyt tulis sellane kevyt 55 € / kuussa opintotukea , mutta laskin tossa että kämpän kun hommais ja silti asuis suuren osan ajasta himassa , tulis tuloa n. 3 x enemmän. Teoreettista touhua tosin, kahtellaan kahtellaan ja sillävälin yskitään keuhkot ulos.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jumalauti mikä loki.Kaikkea näkee kun vanhaks elää.

Anonyymi kirjoitti...

Etelä- Karjalan pojat tummuivat sprintin tapaan A- finaalissa tosipaikan tullen. Minne katosi karsinnan hyvä isku?

Anonyymi kirjoitti...

Haminan kuninkaan sanoin:
"Ei tää olis nii hienoo jos tää olis joka kerta liian iisii"

-Heikki