tiistai 11. elokuuta 2009

Kuin lehmä suossa

On se hauska motivoida itseään eteenpäin "kyllä se juoksu vielä joskus palautuu edes jonkinnäköiselle tasolle" - tyyliin. E-gameseissa oli taas sellaista emakkosian lönkytystä ettei paremmasta väliä.

Reissun paras kohta osui ekan päivän iltaan televisiokanava FST5:n "Rajaseudun Poikamiehet" - ohjelman myötä. Suomesta löytyy siis vielä todellisia juntteja , ja oikein dokkari väännetty niistä. Kahtelkaa yle areenasta, ainakin myö naurettiin niin perhanasti hotellissa äijien kanssa.

Myös poliisien kanssa oli kahnauksia, niikun tälläsellä porukalla pitääkin olla. Matkalla perjantaina napsahti mopokyttä viereen, kovasti huito ja näytti käsimerkkejä. Sependeri tietysti rehellisenä ja suoraselkäisenä äijänä oli jo autoa sivuun pistämässä kun taas huidotaan notta etiäpäin. Jatkettiin matkaa ja kohta se perkele taas pörräs siinä vieressä kovasti huitoen.

Lopulta kummalisesta pantomiimista saatiin jotain tolkkua ja turvavyötähän siinä kyseltiin , kas eihän tuossa Honda Accordissa vuodelta nakki ja kastike ollut keskivyönä kuin lannevyö ja sitä oli ilmeisesti vaikea havaita miun vatsamakkaroiden alta. Mopokyttä päätti sit toiminnan miehenä seisoa sen hiton pyöränsä päällä ja kuikoilla kun koitin parhaani mukaan näyttää vyön olemassaoloa.. Pyörä vielä vähän heilahti, kyllä lähti muuten vihaseen painattaan etiäpäin, tais setää vituttaa-

Ekana päivänä keskariin lähin ihan perusfiiliksillä , mutta heti ykköselle mennes tajusin ettei oo miun päivä. Jalat takkus alusta asti todella pahasti ja tulihan sitä koukkuakin ehkä joku femma yhteensä. Onneks Heikki oli paskempi ,vaikkakin hylättiin puuttuvan leiman takia. Nappasin kuitenkin huikeat 3 sek savut, rehellistä touhua. Pitkästä aikaa nähtiin huippuliigassakin sinivalkoista väriä Saimonin muodossa, toivottavasti tullaan näkemään lisää sitten ens kaudel. Jeah!

Kakospäivän oli kulkupäivä ihan kutosrastille asti. Alussa tuntu suunnistuski ihan semijeejeeltä , mut sit kakkoselle tuli vedettyä häijyt reitinvalintavirheet ja pummasin ite lippuakin. TYHMÄ!
Pummitonttu oli luvannu napsia miut kolmoselle kiinni kun lähti 2 minuuttia perään. Kolmosrastilta kun lähin eteenpäin lyllertämään, kattelin siinä taakse ja kas, sieltähän se poika puskarastia kohti napsutteli. Ei ihan kerennyt kiinni saada , ja vasta 5 rastilla kohdattiin melkein hymyssä suin. 6:lle asti jaksoin tontun ja Molnarin perässä roikkua, sit iski noutaja ja rumasti. Loppumatka tultiin taas edellispäivältä tuttua vauhtia ja pummeja kasaantui lisää. Maalissa 8,5 kilsan reissusta ajassa 1:24:59 , just ja just alle kyöstin kilsavauhin. RUMAA

Hakuaika Ruissalon maajoukkueen valmennuspäälliköksi on päättynyt, kiitos hakijoille. Paras valittiin tai oikeastaan valitsi itse itsensä lohduttomalta tuntuvaan tehtävään. Palkaksi lupaan tässä nyt puolet kaikista palkintorahoista mitä tullaan näkemään, tai no, heitetään samantien 70% pöytään. Luottoa omaan tekemiseen löytyy!

Ens viikonloppuna joutuu heti taas edustustehtäviin amareitten muodossa. Lauantaina nortonki ja sunnuntaina viestin 2.osuus. Viestissä kovaa haastetta tulee Imatra/Itävalta - akselilta. Saas nähä mille osuudelle itse Imatran keisari pääsee kovassa seurassa, jos nyt edes ykköseen mahtuu ;) Nortonki ja mie sovitaan yhteen kun lumihanki ja ketsuppi , eli aivan helvatun hyvin. Jos maaliin pääsen oon tyytyväinen.


Heittään vielä repavalinnat loppuun:
Lauantai
Sunnuntai

Ei kommentteja: