maanantai 18. toukokuuta 2009

Ratkaisuja

Niinhän siinä kävi, ei asiaa Pm-katsastuksiin. Vammojako ? - Ei suinkaan, vaan MINUN MIELESTÄNI (huom!) aivan järjetön ratkaisu jättää H20-sarjasta sprintistä 8 äijää ulos. Totta, liiton papereissa luki että maksimissaan 50 heppua kisaan, mutta silti..

Hei, järkeä saa käyttää. Keneltä se olisi ollu pois jos nämä 8 "kelvotonta" olisivat päässeet sprinttiä kisaamaan ennen Sm-kisaa ? Ilmeisesti joltain, kerran näin on käynyt. Tähän mennessä jokainen jonka kanssa olen asiasta keskustellut, muutamaa vastarannankiiskiä lukuunottamatta, on ollut sitä mieltä että olisihan sinne 8 vielä voinut lähtölistaan laittaa. Kerran todennäköisesti 3-5 valituista ei tule starttaamaan niin loppupeleissä lisämäärä ei olisi ollu niin suuri...

Todennäköisesti ei paikkaa keskimatkan katsastukseenkaan irtoa samalla perusteella, jolloin vaihtoehdoksi jää yrittää runnoa väkisin Inkeroisten Terhon AM-keskarille jälki-ilmona... (Tätä kirjoitettaessa ei lähtölistoja keskarin katsastuksiin oltu vielä julkaistu) InkTe:hän on siitä hieno seura, kun kukaan muu ei jotain matkaa viitsi alueella järjestää, kyllä InkTe hoitaa!

Valitettavasti useinmiten vasemman käden pikkusormella. Mieleeni muistuu ihanasti Am-keskari muutaman vuoden takaa H16 -sarjassa kun mm:ssa 1.rastia hain 10 minuuttia rastiympyrän keskellä olleesta kivestä ja ympäristöstä (ympyrässä ei kiven lisäksi muita mahdollisia rastipisteitä) vain havaitakseni rastin oikean sijainnin olevan n.40 metrin päässä kumpareessa. Aina ei rastiympyrät osu oikein kohalleen, minkäs sille mahtaa(Eikä ollut muuten ainut pielessä ollut rasti..)

Sitten tietysti mieleen herää vielä eräs S-netinkin palstoilla riehunut keskustelunaihe, Sm-Erikoispitkät, jonne näyttäisi 20-sarjaan olevan 47 lähtijää. Siis mitä helvettiä ? Vähän ryhtiä siihen hommaan perkele! Veikkaisin että tänä vuonna n.35-40 suunnistajaa pääsee maalin asti, noh, halvalla lähtee sijoitus 40 sakissa.

Kaiken kivan lisäksi lähiaikoina on häirikkö liikkunut reenifoorumilla sekä reenit.netissä. Ip jäljityksen tuloksena Lappeenrantalainen soneran kaapeliyhteys on jäljitetty.. kuinka yllättävää. Reenit.netissä vaihdoin salasanat ihan surutta, se on nyt restricted area.

Nyt saa vittuilla

12 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jos sanotaa, et pitää olla rankissa 35:n joukossa, niin silloin myös PITÄÄ olla. Pois kisaamisesi olisi luultavasti niiltä, jotka voittaisit(hehe) kilpailussa. t. kotirannan hauki

Anonyymi kirjoitti...

am kisoihi ei oteta j-ilmottautuneita

Anonyymi kirjoitti...

Ei mul oo soneran yhteyttä!

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

Se, mikä tossa kisassa on mielenkiintoista... (katastussprintissä siis)

Saman kisakutsun mukaan miesten sarjaan valitaan enintään 50 kilpailijaa, mutta lähtölistalla on kuitenkin 52 nimeä. Kutsussa lukee myös, että rankisijan on oltava alle 35, mutta miesten lähtölistalla on jätkiä yli 200 rankisijalta ja ainakin yksi kaveri, jolla ei edes ole rankisuorituksia tältä vuodelta (eikä tosiaankaan ole esim. viime vuoden loppurankilla edes sadan joukossa).

Ihan mielenkiintoista, että poikia tiputetaan pois kisasta, mutta miehiä ei...

Anonyymi kirjoitti...

Mistään keskustelupalsta häiriköinnistä nyt ei kannata ottaa itseensä.. Reenit.net häiriköinti on myös minun mielestäni arvelluttavaa.. Tohon reenit.net hommaan täytyy sanoa sellanen pointti, että sitä pidetään a) itseään varten b) muiden seurakavereiden harjoittelun seuraamiseen/tsemppaamiseen c) saattaa vaikuttaa joukkuevalintoihin viesteissä.
Palaisin tuohon c-kohtaan sen verran, että harkkapäiväkirjaa seuraa aktiivisesti myös Riennon joukkuevalitsija, joten kannattaa ehkä kuitenkin harkita sitä salasanan vaihtamista ettei myös joistakin viestipaikoistakin tule ainakaan sen takia "restricted area". Ja kuten sanoin harkkapäiväkirjoissa pieni veljellinen kuittailu sallittakoon, mutta ei suoranaista häiriköintiä.. T: Sepe

Anonyymi kirjoitti...

"Saman kisakutsun mukaan miesten sarjaan valitaan enintään 50 kilpailijaa, mutta lähtölistalla on kuitenkin 52 nimeä." Siellä oli muutama ulkomaalainen katsastusten ulkopuolella

Anonyymi kirjoitti...

Yhdyn Sepeen "täysimittaisesti".

Anonyymi kirjoitti...

No tuu sitten kopille yhtymään! Täysimittaisuus ei kylläkään Riennon piireissä ole kovinkaan paljon..

Anonyymi kirjoitti...

missä viipyy raportti tuosta lähes 4 (neljän) tunnin urotyöstä?

Anonyymi kirjoitti...

huom lähes (lähes) neljän tunnin urotyön kirjoittaminen vaatii aikaa, sillä matkan ollessa pitkä, myös kirjoitustyö vaatii aikaa. tuossa ajassa ehtii tapahtua yhtä sun toista.

Anonyymi kirjoitti...

totta, anteeksi kärsimättömyyteni