tiistai 12. toukokuuta 2009


Nyt on hjuva fiilis, nimittäin pikkuhiljaa alkaa reenimotivaatio nousemaan sille tasolle, missä se on viimeksi ollut Portugalin auringossa. Ei siinä miitän, eihän siitä ole kuin 3 kuukautta aikaa... wasted months tai jotain sinnepäin.

Tällä kertaa on tullut aloitettua Sm-erikoispitkään varautuminen jo hyvissä ajoin, ja Uuperin mäessäkin on tullut jo ensimmäiset savut otettu äijästä ulos. Ens lauantaina uusiks ja ehkä vielä kolmannenkin kerran ennen EP:tä, riippuu saanko patua houkuteltua vetojuhdaksi, ei sinne yksin viitsi. Reitti viereisellä rinnekartalla on lähes tuolta oikean reunan sinisen alaosasta aina tuonne P-merkin viereiselle mäen korkeimmalle kohdalle, nousua reitille kertyy n.90 metriä loggerin mukaan ja perusveto kestää noin 2'20''sek tällä kunnolla. Huhujen mukaan jotkut huippuseuran miehet on reitin sinne minuutin ja puolentoista väliin vetäneet, sairasta.

Sitten itse pääasiaan:
Kuten tossa lupailin, väänsin jonkinnäköisen paketin viimeaikoina tulevaa Puolitotuus-teippiä varten demoäänitetyistä biiseistä ja nakkasin youtuben ihmeelliseen maailmaan. Vaikka äänitykset on suoritettu läppärin sisäisellä mikrofonilla ilman miksausta ja kerrasta purkkiin - menetelmällä, ei se fiilistä alenna. Ei mitään gangstamenoa, eikä poppipaskaa, sellasta perus 90-luvun lopun ja 2000-luvun alun sekamelskaa höystettynä nykyaikaisilla turinoilla. Osa biiseistä tulee olevaan levyllä, osa ei.

SINÄ voit vaikuttaa tähänkin. Jos mitenkään, arvoisa lukija, jaksat valita 10 mielestäsi parasta (tai vähiten surkeaa) kappaletta, lähetäthän palautetta sähköpostilla, orienterarella,kirjeellä, tai vaikka savumerkein. Tärkeintä tässä vaiheessa on palaute, jotta kun kappaleita aletaan todenteolla studion uumenissa työstämään,saataisiin oikea tatsi hommaan. Sen pidemmittä puheitta, antaa videon puhua puolestaan :

Video alla, linkki youtubeen : http://www.youtube.com/watch?v=pesA3Gg0iGI
Ei kommentteja: