sunnuntai 31. elokuuta 2008

Alueen Yösuunnistuskilpailu

Perjantaina Illalla oli sitten tiedossa Inkeroisten Terhon järjestämä alueen yösuunnistuskilpailu ( ei siis AM kilpailu kuten virheellisesti olen joissakin yhteyksissä todennut), joka yllättäen kärsi "lievää" osanottajapulaa. Voineeko tähän sitten ollut vaikuttanut terhon lähes legendaarinen maine kilpailujen järjestäjänä, vai synkän elokuisen illan pelote.

Matkalla kilpailuihin saatiin vielä pientä draamaa kun huomasin suunnistuskenkien jääneen kotiin... Kävi ehkä pienehkö munkki etten ollut motaria kauemmaksi ehtinyt, motellilla ympäri ja hakemaan taisteluvälineet. Ensimmäinen varsinainen pummi oli lähellä tulla kisapaikalle mentäessä,sillä opastus oli huomattavasti heikompaa kun vaikka esimerkiksi allekirjoittaneen metsäkylässä järjestämillä kuntorasteilla *köhköh*. Kaikki kuitenkin kääntyi parhainpäin ja klo 21.30 lähtö metsään oli edessä. Alla kartta ja selotus kilpailusta :















Rastiväli K-1 : Ensimmäinen yökisa/reeni sitten viime syksyn. Ihan pihalla alussa ja siksi kaamea reitinvalinta.. nolotti kyllä ykkösellä kun alkoi muita valoja takana näkymään jo.
1-2: Ehkä elämäni paskin yöväli ja varmasti tulee pitkään pysymään sellaisena. Näkyvyys todella heikkoa,eteneminen lähes mahdotontaja suossa välillä uitiin ihan kunnolla. toisaalta aina olisi voinut kiertää oikealta tai vasemmalta.. oma moka.Lopussa vielä oli pakko ottaa tie kiinni kun oli niin pihalla...
2-3: Ensimmäinen väli mukana pelissä, harmi vaan että rastin heijastin näkyi älyttömän kaukaa, meni maku rastinotosta.
3-4:Vielä pientä epävarmuutta kehissä, mutta lopulta varmasti lipulle. Naisten pääsarjalaisten valoja alkaa näkymään takana, sama rata.
4-5: Varmalla suunnalla rastia kohti, aukosta vähän kiinni ottaen ja pienen haparoinnin jälkeen leima.Alkaa jo tuntuma yöhön tulemaan.
5-6:Tossu alkaa liikkumaan jo suhteellisen liukkaasti ja pieni koukkaus ennen rastia tulee oikealta. Kuitenkin paikkaus onnistuu ja varma rastinotto.
6-7:Polku kiinni ja tie alle. seiska ja kasirastin välissä menevä ajoura ei todellakaan ollut mikään suora, ehkä känniläisten mielestä... Mutkitteli nii helvetisti ettei mitään hyötyä siitä ollut. Lopulta aukosta kiinni varmasti ja rasti tarkasti.
7-8:Aikalailla suuntaväli, kivikosta kiinni ja nätisti rastille
8-9: Tiejyystö, Moosen väli selkeästi.
9-10: Tiukkaa iskua polkujen yli riskejä kaihtaen, täydellinen osuma rastille ja kohti maalia
10-M : huhhuh, kisa takana ja fiilis parempi kuin olisi odottanut.. pitkä päivä takana ja väsymys aivan järkyttävä aamuvuoron takia.

Jees. Kahtellaan SM kisojen jälkeen ollaanko tässä vielä hengissä. Pitkällä olisi vissiinkin finaalissa jotain 10.9 km. Kuulostaa ihan miehekkäältä.

13 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

" 2-3: Ensimmäinen väli mukana pelissä, harmi vaan että rastin heijastin näkyi älyttömän kaukaa, meni maku rastinotosta. "

ei ehkä kannata harmitella jos löysit rastin suoraan ilman pummeja(!).

Anonyymi kirjoitti...

Arvaa vituttaisko Sm- yössä, jos kaikille rasteille sattuis kuin telkkä pönttöön ilman pummeja! Menis hommasta maku saman tien.

-Hessu

Anonyymi kirjoitti...

Lisää tekstiä siitä miten duunari-tero nostaa, pakkaa, kantaa, rullaa ja työntää 12000000 kiloa paperia per päivä, mihin ei kaikki pysty.

TeroOlavi kirjoitti...

Turpa umpeen apina ja tule kasvotusten sanomaan jos on jotain asiaa

Anonyymi kirjoitti...

Näitä tarkkoja kisa-analyysejä sais julkaista enemmänkii. Hyvä!

Anonyymi kirjoitti...

odotan tälläisiä tekstejä myös sm-kisoista

-metsäntimo

Anonyymi kirjoitti...

"Lisää tekstiä siitä, miten duunari-tero nostaa,pakkaa,kantaa,rullaa ja työntää 12000000 kiloa paperia per päivä, mihin ei kaikki pysty"

Sietäisitkin pitää pääsi kiinni. Harva jätkä kuitenkin nostaa 16 000 kiloa paperia kerralla.

Anonyymi kirjoitti...

Älä Tero suutu jos nettisimpanssit aukoo turpaa. Pointsit kisaraportista, uusia odotetaan.

Anonyymi kirjoitti...

pitääks siun ihan tahallas tollain ruveta noita anonyymejä vielä villitsemään ? oot vaan itte hiljaa ja anna niitten mölistä niin se loppuu.. mihin katekoriaan tää sun blogis oikein kuuluu ?

Anonyymi kirjoitti...

Kommenttien määrästä päätellen tää on erittäin seurattu blogi.

Anonyymi kirjoitti...

kommenttien laadusta päätellen tää on parhain blogi ikinä.

Anonyymi kirjoitti...

ketkä tätä blogii oikein pitää ? ja ookko ikinä kuullu että kommentteihin vastataan ?

Anonyymi kirjoitti...

Ootko ikinä kuullu, että lause alkaa isolla kirjaimella? Ei sen puoleen, en itsekkään jaksaisi vastata tuommoisille apinoille. Ottakaa banaani ja olkaa hiljaa, jos ei ole mitään rakentavaa / järkevää kommentoitavaa.

-KK