tiistai 19. elokuuta 2008

Iltavuorolaisen selitys

Paina poljinta, paina hissin painiketta, nosta 22 kiloa paperia pöydälle,siirrä paperipinkka seuraavalle. Päivässä nopeasti laskettuna nostelen noin 16 000 kiloa paperia..
Jep, tätä on tullut kohta 3 viikkoa tehtyä 8 tuntia päivässä täsmälleen samaa hommaa. Tätä kun tekisi sen 30 vuotta niin huhhuh, vähemmästäkin pää hajoaa Kymen Paperinjalostuksen tarjoama työ voisi olla mielenkiintoisempaakin, ei tässä sentäs mitään ihan apinoita olla. Onneksi viiden viikon työskentelyn jälkeen koittaa vapaus ja jää vain ajatukseksi mitä hienoa varamiespalvelu tarjoaa seuraavaksi. Tähän mennessä on oltu autoilijoitten maalitauluna maantiellä, eli tikkarimiehenä NCC:llä ja sitten tämä. Olisihan tietysti muitakin mahdollisuuksia ollut, mutta rakkaan harrastukseni vuoksi jouduin luopumaan mm:ssa Salen kassalla työskentelystä, viikonloppuisin kun ei vain voi olla töissä.

Tässä on viimeaikoina monet hokeneet,että töitä voi tehdä myöhemminkin ihan tarpeeksi, kun olen kuuluttanut työnteon merkitystä ennen opiskelemaan lähtöä. On se vaan pirun paljon helpompaa kun saa hieman pätäkkää varastoon,ettei heti ensimmäistä kuukautta tarvi vain käristää sipulia pannulla ja vetää sitä naamaan, jos sattuu pannu olemaan. Mutta kyllähän se pitää myöntää että hyväosaisilla on helpompaa. Ne jotka eivät koskaan ole käyneet kesätöissä, tai muutenkaan töissä vanhempien rahojen ansiosta, eivät ole kokeneet mitä sana työnteko oikeasti tarkoittaa. Sellaista se vaan on, ei siitä pidä ottaa paineta.

Kaiken synkän blogikirjoittelun taustalla on myös valonpilkahduksia olemassa, kyllä, en miekään sentäs missään helvetin luolassa elele. Musiikkipuolelta kantautuu kaikennäköistä. Puolitotuus levyä on rakennettu jo siihen pisteeseen, että pitäisi kohtapuolin studioon suunnata. Kunhan nyt ensin Sm kisat ym skabailut saa juostua tärkeämpinä pois alta. Tulossa on kuitenkin parempaa materiaalia kuin mitä koskaan ennen on kukaan kuullut meikäläisen biiseissä. Naurakaan vain, katsotaan kuka nauraa myöhemmin.. Siihen asti, nauttikaa syksystä ja ennenkaikkea nauttikaa suunnistuksesta!

19 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Uutta juttua piti tulla Am- yön jälkeen. Missäs stoori viipyy?

-Heikki

Anonyymi kirjoitti...

heikki oot aika urpo..

Don kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Don kirjoitti...

Vai urpo? Kommenttiin olisi mukava saada jonkinlaisia perusteluita, jotta voisin muokata olemustani edes vähän antiurpomaisempaan suuntaan:) Anonyyminä on helppo huudella.

Anonyymi kirjoitti...

Don/ Heikki ( ilmeisesti oot sama henkilö) oot aika hitsin yli mielinen ja luulet itsestäs vähän liikoja ainakin blogin perusteella

Don kirjoitti...

Arvostan kaunistelematonta mielipidettä. Kusipääksi ja pelleksi on joku joskus aiheellisestikkin kutsunut, mutta ylimielisyyttä en ainakaan itse käy allekirjoittamaan. Taitotasoni ja tähänastinen menestykseni ei yksinkertaisesti anna syytä leijumiseen, tosin en tiedä, jos tarkoitat myös muuta käyttäytymistäni. Kirjoituksesi perusteella emme tunne toisiamme (ainakaan kovin hyvin), jonka vuoksi on outoa, että pelkästään blogikirjoittelemiseni takia leimaat minut ylimieliseksi.
En oleta, että käytökseni automaattisesti mielyttää kaikkia, mutta on silti ikävä huomata, että on tullut annettua ihmisille huono kuva itsestään. Olisi kuitenkin mukavaa, jos ystävällisesti liittäisit viestiesi perään oman nimesi, kuten minäkin olen tehnyt.

PS.Armottomasta tilityksestäni huolimatta en kuitenkaan ole kirjoittanut kommenttia täysin otsa kurtussa.

Anonyymi kirjoitti...

Heikki on ihan mukava poika, älkää viittikö tuollain haukkua. Tutustukaa mieheen ensin.

-Kotivalo

Anonyymi kirjoitti...

Huh, tunnetteko työ ees Heikkiä? Vähän apinahan se välillä on, mutta ylimielinen ei kyllä ole se ensimmäinen adjektiivi, joka hänestä mieleen tulee. Kunnon poika loppujenlopuks.

-M

Don kirjoitti...

Hei, jospas annettaisiin jo pikkuhiljaa asian olla. Ei viitsitä hukuttaa Teron blogia kokonaan tähän paskaan.
Jos jollakin nyt on vielä jotakin negatiivista/positiivista sanottavaa, niin menkää tuonne miun blogin puolelle jatkamaan, niin liittyy edes jotenkin aiheeseen.
Itse en aijo tähän keskusteluun tämän jälkeen enää osallistua.

Anonyymi kirjoitti...

aikoa kirjoitetaan ilman jiitä :DD

Anonyymi kirjoitti...

Lause alkaa isolla.:DD

Anonyymi kirjoitti...

Miks oot Don poistanu blogin ? :(:(:(

TeroOlavi kirjoitti...

Don poisti blogin kun ei saanut lisättyä uutta tekstiä.

Anonyymi kirjoitti...

Se oli hyvä blogi:(

-Keba

Anonyymi kirjoitti...

Toivottavasti hää tulee takasi järkiinsä ja perustaa uuen..

Anonyymi kirjoitti...

"Toivottavasti hää tulee takasi järkiinsä ja perustaa uuen.."

-Aika namu:)

Anonyymi kirjoitti...

Siis kuka on Heikki? Tän blogin pitäjä, vai joku random?

-?

Anonyymi kirjoitti...

Väisäsen Tero pitää tätä blogia.
Heikki on vaan yks hauska poika.

Anonyymi kirjoitti...

Heikki vois tehä uuen blogin, niin voisin taas jatkaa elämääni onnellisena.