lauantai 18. tammikuuta 2014

Täs mie nyt sit oon

Long time no see tai jottai semmosta. Enpähän ole pitkään aikaan rustannut minkäännäköstä blogistekstiä. Syitä on monia, terveyshuolet, pääkopan ongelmat yms yms yms. Lähinnä kuitenkin mie oon ollu vaan laiska, helvetin laiska - ihan niiku aina.

Terveyspuolelta kuuluu sen verran valonpilkahduksia taas kerran, että miehän tuossa pari viikkoa sitten kävin Lahessa Maarasella laitattamassa taas selkää kondikseen. Nyt on taas uus draivi päällä, ja tuntuu että kyllä tää tästä. Liikuntaa on pystyny harrastamaan ihan kunnolla, eikä kipuja ole ollut. Saas nähä kauan kestää tääki hyvä fiilis.

Biisejäki oon tehnyt, oikein 3 kappaletta tossa edellisvuoden loppupuoliskolla. Tai oonhan mie niitä tehny enemmän, en vaan oo saanu äänitetyksi, laiska kun oon. Tänä vuonna pitäis sitten ilmestyä 2 levyä meikäläiseltä kahesta eri projektista. Eri asia on, että ilmestyykö kumpikaan.

Niistä biiseistä : Zbynek - Ota Kiinni Jos Saat , vähän soolomeiningillä o-räppiä. Meismiehestä ei ole aikoihin kuullut mitään liekö edes elossa? Noh, tulipa väännettyä biisi ja onha noita muitakin valmiina. Levy ulos aikasintaan syksyllä, ehkä.

Sitten Tero Olavi - Ennen Luulin Elämä Näyttävän Ihanalta mennään henkilökohtaisille leveleille. Semmonen tää toinen projekti on ja kesällä toivottavasti saan puskettua ulos lätyn "Tero Olavi - Kolmetoista" . Siihen perään Tero Olavi - Veitsenteräl samasta prokkiksesta.

Että sellasta. Sain mie seuralta jonku pystin saavutuksista urheilun ulkopuolelta (SY). Tosin, Piirosella on tuo jossain piilossa vielä, enkä mie kyllä tommosia tarvikkaan. Kuhan pääsis juoksemaan niin kaikki olis hyvin.

Ei kommentteja: