sunnuntai 12. joulukuuta 2010

Se on sukuvika kun kenkä luistaa

Hola!

Niin se vaan on että juu. Lumi on edelleen valkoista ja sitä riittää , että on hienoa asua etelä-kymenlaaksossa! Kävin tossa eilen tekemässä jonkinsortin vk-reenin tynkää. Pyöräteillä n.10 senttiä pehmeää uutta lunta eikä aurauksista puhettakaan. Tunnetusti mie vetelen slikseillä kesät talvet, eli kevyehköä lipsumista oli havaittavissa. Syke nousi, samoin vitutustasot - vauhti ei.

Leirikausikin avattiin mukavasti viikko sitten täällä Vehkalahdella, joskin lumisissa tunnelmissa. Osanotto oli vähän sinnepäin, mutta ainakin reeneissä käyneet pääsivät nauttimaan liikunnan riemusta, eikös se nyt ole tärkeintä kuitekin ?

Seuraavan kerran leireillä saa (huom ei täydy!) Tammesterissa tammikuun alussa kun perinteinen leiri pörähtää käyntiin. Olisikohan nyt ensimmäinen kerta kun pääsisi täysipainosesti osallistumaan ? Toissavuonna polvi oli remontissa ja tyydyin olemaan leirivatussina ottamatta ainuttakaan juoksuaskelta ja viime talvena parin kuukauden tulehdusputki sattui kivasti juuri leirin kohdille.

Tammikuun alussa miuta odottaa myös muutto, suuntana Savonlinna. Opinnot starttaa mukavasti leirin päättymistä seuraavana päivänä ja kämppäkin on jo plakkarissa - tällä kertaa oikein yksiö - ei siis tarvitse lähteä soluihin arpomaan. Onhan tonne nyt hyvän päältä kolmattasataa matkaa kotoa, eipähän tartte joka pirun viikonloppu pyörähtää lihapatojen ääreen. Työtkin on sopivasti nyt loppu joten kuukausi sujuukin kivasti reenaten ja "lomaillen" kotitöiden parissa.

Että sellasta

Ei kommentteja: