perjantai 22. tammikuuta 2010

Sit lähettiin!

Fiilikset on lähestulkoon katossa - kuukauden sairastelu on ohi ja nyt voi taas keskittyä urheilemaan ja jättää koulunkäynnin toissijaiseksi asiaksi elämässä.

Eile käytii Taussi brotherssin kans featuroimas Haminassa VeVen salivuorol ja ai että ku teki pahaa. Säbäillessä ekat 5 minuuttia meni hyvin ja sit iski sellaset hapot ettei mitään järkee, puhuttamakaan kuntopiiristä. Saas nähä kaua täs menee et pöpön kiusaamat keuhkot tottuu normimeininkiin ja alkaa toimimaan. Parempi ois ennen Portugalia tai itku tulee pitkällä matkalla.

Tein tossa aika hurjia lupauksia itelleni. Sattuneista syistä ja hauraaseen mieleen tulleista vaurioista johtuen otin nollatoleranssin alkoholiin tiomilaan asti. Ei siinä ettäkö se olis koskaan ollu miulla ongelmana, mutta parempi on nyt vaan keskittyä vetään äijä kuntoon ja unohtaa viikonloppujen tanssilattialla pyörähtelyt. Ei siis natsannu..

Aattelin nyt viikonloppuna starttailla hiihtokautta noin Jyskylän leirin kisakymppiä aatellen. Ulkona -20 C ja raikas meininki.

Ai että tuntuu hyvältä

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

kunto nousee, ku romaniyhdistyksen tuet!