lauantai 18. heinäkuuta 2009

Tossukuolema

En mie hitto tiiä. Melkein , onneks vaan melkein kerkesin luulemaan notta kerrankin sais kirjottaa ihan positiiviseen sävyyn tekstiä. Luojan kiitos ei tällästä haureutta tarvi ollenkaan toteuttaa , jäinhän mie rumasti kakoseks Finillä.

Ekana päivänä tuntu vielä ihan semihyvältä , vaikka tossu olikin raskas. Kyl se kuiteski voittoon riitti ja napsahti kauden eka ja viiminen voitto siinä samalla plakkariin. Toisena päivänä vauhti oli kohillaan , mut sieltä se virhe tuli mettäautopolun mutkan väärinlukemisen seurauksena. 6'30 pummia ja joku kolonen kärkeen turpiin , syletti.

Välipäivänä ei napan lepuuttelu vaunul , käytiin Töken kanssa särkänniemes. Oli saatanan kuuma eikä mitään tullu oikei juotuukkaa , fiksu veto. Kävin ihan niissä hurjissa laitteissakin , vaikka pelotti , on se kauheeta nimittäin tuo huvittelu. Naurakaa nyt siitäki.

Kolospäivänä en tehny yhtään pummia , pari reitinvalintavirhettä kylläkin ja karmeat 47 sekuntia takkiin kärkeä. Ei saatana tälläsil jaloil noi helpoil radoilla pystytä tekemään eroja. Viimosten 3 päivän radat oli niin sysipaskoja suoraan sanottuna , että jopa rr-sarjalaiset ois päässy maalii ilman isompia virheitä.

Nelospäivänä tuli sitten otettua yks hölmö kakkosen koukku kun juoksin rinnerastista ohi ja en saanu itteäni käännettyä takasin , en sitten millään. Tossukuolema oli jo aika lähellä , mutta maalii sentäs kykenin sinnittelee. Viimoselle päivälle jäi huikea minuutti marginaalia kakkosena olleeseen Lapin mieheen , eihän se perkele riittäny.

Viimosena päivänä tuli tossukuolema , rehellinen ja julma. Kun nappasin venäjän speden ykköselle kiinni , aattelin jo keskeyttää kun teki nii häijyä. Kuitenki maalii asti sinnittelin ja hyi helvetti ku voittajaan jäi eroa kokonaiskisas joku femma ja sillee , en oo ees tuloksia jaksan vilkasta ku suoraansanottuna vituttaa. Kakkossijastahan ei ees kokonaiskisas mitää palkintoja jaeta , ihan oikein vaan. Niille jotka sanoo et taso oli sysipaska , olihan se , mutta luulin vielä paskemmaks , nyt joutu tunnustamaan et ei nuo kaverit ainakaan mitään hitaita olleet. Täysi tunnustus Lapin Veikkojen kaverille paremmuudesta.

Täytyy myös tunnustaa , että alas on vajottu. Otin nimittäin satojen pummien kreiviltä turpaan loppusuoraskabas. Ekan päivänä hankin turvallisen sekunnin eron , mut sit ei vaan pystyny enää. En oo jaksan ees soittaa viel Hekelle paljo tuli turpaa , onneks torstain o palkkapäivä. Työt jatkuu sillee aivan normaalisti.

Normaaliudesta poikkeavaa on taas se , että vaikuttas olevan edes toinen sysisynkkä välivuosi sysisysisysisynkässä Haminassa. Ei nimittäin irronnu opiskelupaikkaa , ainoastaan varasijat 14 , 40 ja 600. How cool is that ?

Kattelin tossa viel antin.netistä valokuvaa mikä miusta oli nappastu viimosena päivänä ku istuskelin lähtöä oottelees. Näkymä on kuin huomisaamulta , vähän turvonneen oloinen , parta ajamatta ja katse haahuilee jossain. Kai se o pakko ottaa kaikki ilo irti meripäivistä , ei tässä muutakaan ole.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

"Satojen pummien kreivi" onnistui totisesti ryssimään hyvin alkaneen viikon. Kysymys kuuluu: Loppuiko kunto kesken, vai eikö pää kestänyt?
Kolmanteen sijaan olisi ollut saumoja vielä tokan päivän jälkeen.

-//