sunnuntai 12. huhtikuuta 2009

Kevätkatsaus

Herranjestas, lumet on vähän niinkun poistunu ja kisakausi avattu!

Näin. Billnäsissä ja Raaseporissa tuli käytyä vähän yrittelemässä. Billnäsissä virheet jäi totaalisen minimiin, kun taas Raaseporissa napautin ygöselle perinteisen 7 minuuttisen. Eihän noi nyt niin kovin hyvin loppupeleissä menneet.

Kisojen jälkeen tuli suunnattua Paraisille leireilemään, tulipahan sielläkin jonkinnäköistä reeniä väännettyä. Huippukohtana jäi mieleen erittäin kovatasoisen sprinttiviestin voitto parinani Hallilan Hirmu, Masa.

Paraisilta siirryttiin Nousiaisiin paikallisen kyläseuran majalle jatkamaan leireilyä, Rivieran yöreeni jää ehdottomasti mieleen yhtenä paskimmista yömaastoista koskaan. Näkyvyys pahimmillan alle metri, pusikoissa ei sitäkään. Noh, tulipahan puskettua.

Ja kaiken kivan huipuksi eilen illalla käytiin vääntämässä semipaskassa maastossa kevätyönviesti. Itselleni oli siunaantunut ankkuriosuus Riento 3 joukkueessa, ja meno oli sitä perusmeininkiä. Tein tuossa juuri väliaika-analyysin Riennon ankkureiden toiminnasta metsän siimeksessä, ja lyönkin sen nyt tähän.

Voisin pohjustaa tähän hiukan: Rastille 5 mennessä napsahti lampun johto irti, ja sen kiinnityksen jälkeisessä sählingissä tein sitten valtavan koukun viimeisen rastin luota.6 rastin tappioon en keksi muuta selitystä kun reitinvalinnan hitaus ilmeisesti, tulihan siellä joku 20 sekuntia pyörittyä, mutta miullehan se on pientä. 12 koukutin sitten ihan urakalla porukassa, letkapummaaminen on kivaa. 16 koukutin taas aivan omaa hölmöyttäni, kaveri vieressä alkoi epäröimään, eikä itsellä luotto omaan etenemiseen riittänyt rastin napsimiseen. v-ttu. Vielä viimosta rastia piti koukkia kun lähdin ryntäilemään.
Oli kulkupäivä. Ihan nopeasti laskettuna ja jälleen kerran jossiteltuna ilman noita 3 isoa pummia olisin napsinut parhaan rientolaisen ankkurin ajan. Nyt jäätiin sitten tiomilan ulkopuolelle. Joko varamieheksi tai kotiinjääväksi paskakasaksi. Vittu kun vituttaa kusta kevään motivaatiot 3:lla rastilla. Alla vielä nuo väliajat about, väsyneillä silmillä ei välttämättä ole poimittu tarkasti.

PAM.

1. Mie
Tuukka 44 sek
Kalle 3 min 56 sek
2.Kalle
Tuukka 0 sek
Mie 15 sek

3.Mie
Tuukka 19 sek
Kalle 26 sek

4.Kalle
Tuukka 5 sek
Mie 44 sek

5. Kalle & tuukka
Mie 4 min 30 sek

6. Kalle & tuukka
Mie 1 min 20

7.Mie
Kalle 2 min 15 sek
Tuukka 2 min 19 sek

8.Tuukka
Kalle 5 sek
Mie 17 sek

9.Mie
Kalle 1 sek
Tuukka 3 sek

10. Tuukka
Kalle 2 sek
Mie 35 sek

11. Kalle
TUukka 6 sek
Mie 13 sek

12. Kalle
Tuukka 2 min 3 sek
Mie 4 min 28 sek

13.Tuukka
Mie 27 sek
Kalle 1 min 19 sek

14. Tuukka
Mie 4 sek
Kalle 34 sek

15.Tuukka
Kalle 6 sek
Mie 22 sek

16.Kalle
Tuukka 6 sek
Mie 5 min 40 sek

17.Mie
Tuukka 10 sek
Kalle 11 sek

18. Kalle
Tuukka 1 sek
Mie 48 sek

M Tuukka
Kalle 2 sek
mie 8 sek

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

hyi helvetti

Anonyymi kirjoitti...

Tuota Tuukalla ja Kallella taisi olla sama hajonta, mutta Terolla eri joten väliaika-analyysissä on ehkä pieniä ristiriitoja, koska ette käyneet samoilla lipuilla.. Muuten ihan jees vähän analysoida. T: sepe

TeroOlavi kirjoitti...

poeka puhuu totta. Olis ollu liian iso työ miulle ottaa huomioon hajonnat.. Tää nyt on vaa tällänen SEMI analyysi ;)

Anonyymi kirjoitti...

Sulle oon herra enkä mikään poika..

Anonyymi kirjoitti...

Todellinen taitosuunnistaja!

Anonyymi kirjoitti...

katsoin winsplitsistä lopulliset ajat ilman pummeja, josta selvisi että Kallen ja Tuukan ajat olivat silti paremmat

Anonyymi kirjoitti...

JOO O

Anonyymi kirjoitti...

tää sun propaganda oli ison käden kinturi