sunnuntai 25. tammikuuta 2009

Jotain ihan muuta

Sitä se on ollu viimeisen viikon. Jotain ihan muuta kuin keskittymistä tulevaan kauteen ja reenailua. On roikuttu yömyöhään inttärnätin syövereissä, vedetty roskaruokaa viikonloppuöisin ja muutenkin vietetty low-life elämää.
Baareissakin tuli pyörähdettyä vaihtelevin menestyksin.
Eräänlainen kokeilu tämäkin, tulipahan todistettua itselle ettei tässä mitään järkeä todellakaan ole.
Keskiviikkona sentäs pokerisarjan toinen osakilpailu sujui erittäin mainiosti, allekirjoittaneen voittaessa kyseisen tapahtuman.

Tulipahan siitä matkaan 25 € lahjakortti Jaskaan, mikä näin loppupeleissä saattoi olla yksi vaikuttava tekijä viikonlopun sikailuihin. Kokonaissarjassa tällä hetkellä on suhteellisen loistava johto, ja jos tälläistä peliä jatketaan voin hyvillä mielin jättää viimeisen osakilpailun väliin ja keskittyä reenaamaan eteläisessä Euroopassa.
Niin reenaamaan, sillä vahvistumista on havaittu polven seudulla, eikä kävelystä ole ilmaantunut enään minkäänlaisia kiputiloja. Vielä kun malttaisi olla juoksematta 2 viikkoa.
Ajattelin, notta tästä se sitten alkaa. Keskittyminen tulevaan kauteen. Unirytmi pitää ensiksi saada kuntoon, kaupungilla pyöriminen unohdettua ja paikat kuntoon.
Kyllä sitä motivaatiota vielä riittää

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

luulis olevan aikaa päivittää blogia

Anonyymi kirjoitti...

kasvattu onkin kasvanut kasvatiksi. kas vain blogi ei päivity.

Anonyymi kirjoitti...

Kas vain, sanoi kasvain ja kasvoi vain..

Anonyymi kirjoitti...

nyt siirrä se urheilumotivaatio tekstien tuottamisen puolelle