sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Ai miten menee?

Katsellaan eteen, vanhoja juttuja fiilistelee. Kyyneleet valuu miun silmistä veke kun mietin mikä meikäläisen onnen tääl tekee... Siinä fiiliksiä tiivistettynä pätkään SY:n mahdollisesti tulevasta biisistä. Mahdollisesta siksi, että koskaa ei tiedä tuleeko mitään ulos vai eikö tule - tulee jos tulee.

Mutta joo, asiaan. Koko syksy meni pitkälti rappiolla. Kävin mie 25-mannassa suunnistelemassa, mutta aika kauhealtahan tuo tuntui. Takaraivossa on jo pitemmän aikaa takonut palava halu päästä takaisin liikunnan pariin, mutta kivut ovat olleet estämässä suunnitelmien toteuttamista. Joulukuussa suhteellisen kosteiden syntymäpäivieni jälkeen tein päätöksen, että muutos on tehtävä. Sen jälkeen on painosta lähtenyt 10 kg pois ja lenkillä on käyty  ahkerasti. Aluksi kivut tietysti vaivasivat, mutta lopulta sitkeydellä on ne saatu vaimeammiksi ja parhaina päivinä pois kokonaan. Älyttömän paljon on vuosien saatossa vierailtu erilaisilla "spesialisteilla", joista yksikään ei vaivaa ole saanut ratkaistuksi - mutta niinhän se on, että oma suorittaminen merkitsee eniten. Paljon venyttelyä ja lievän kivun sietämistä on vaadittu, ja luovuttaminenkin on käynyt usein mielessä. Kuitenkin olen pitänyt suunnitelmasta kiinni ja jatkanut eteenpäin kaikesta huolimatta.

Ei tässä mitään hurraa-huutoja kuitenkaan voi ilmoille päästää. Edelleen joutuu olemaan melko varovainen harjoittelun suhteen, mutta omalle tasolle nähden ihan kohtuulliseen kuntoon varmasti kesään mennessä pääsee. Tietäen että kesällä taas viikonloput kuluvat pitkälti töiden parissa, on päätavoitteet asetettu 10-milaan ja Jukolaan. Se on sitten sen ajan murhe miten nuo tavoitteet toteutuvat, mutta yritys on kova. Halu urheilun pariin on valtava, eikä sitä voi mielestä pyyhkiä pois.

Siitä onkin liian pitkä aika kun on viimeksi pystynyt oikeasti juoksemaan kilpailussa. Taitaa olla peräti vuodelta 2011 edellinen terveiden kirjoissa tehty suoritus. Paljon on vettä virannut Summanjoessa tuon jälkeen, ja paljon on alkoholia virrannut meikäläisen kurkusta alas. Nyt kuitenkin sille on laitettu stoppi, sillä viina ja muut päihteet eivät ole saaneet minua yhtään sen onnellisemmaksi, vaan pitemminkin vieneet syvemmälle pahan olon syövereihin. Hyvä olo ja ehjä fiilis tulee urheilusta ja liikunnasta - kipu on kivaa ja tuska ei tunnu

Uusia biisejä :

https://www.youtube.com/watch?v=ZUJk4O5YZ1c - Hulluja
https://www.youtube.com/watch?v=DMO_TzJZU2s - Suljetut Silmät



Ei kommentteja: