lauantai 13. elokuuta 2011

Myyntipuhetta

Mors

Paskaaks tässä, tulin just amareista himaan ja ennen kartanvaihtoahan se vatussimainen eteneminen sitten loppu. Kannatti yrittää - nyt ainakin tietää miten paskana sitä on.

Eniveis nyt on urheilun ulkopuoliset hommat muuten tiukasti kuosissa. Tasan 4 viikon päästä Meissesterin kanssa hikoillaan Cryptan nauhotuskopissa ja vedetään narulle sellasta tavaraa että oksat pois! Tämä tietysti edellyttää että Kaitsun korvat kestää totaalista sekundamusiikkia - hope so.

NYT! NYT! ja vielä kerran NYT! Kannattaa käyttää mahdollisuus ennakotilata tuleva "Sininen Ylivoima - Sekundasporttii" Kyseistä tuotosta tulee olemaan rajoitetusti saatavilla, ja jos mielenkiinto on pysynyt korkealla, tullaan lätty myymään loppuun aika perhanan nopiasti.

Ennakkotilauksia otetaan vastaan VAIN sähköpostilla SininenYlivoima@gmail.com . Postiin nimet ja muut perusfaktat, ja tietysti haluuko lättynsä mannassa, kepardissa vai peräti postissa. Kaikille ennakotilaajille taataan levyn saanti , ja saattaapi olla jotain extrasydeemiäkin megesteris - paha sanoa vielä. Niille jotka ei vielä uskalla liikehdintää harrastaa, tulee lätty iTunesiin jossakin vaiheessa sähkösenä versiona ja myös verkkokauppa tullaan laittamaan pystyyn. Kädestä käteen saa lättyä kuitenkin halvimmalla. 5 € ja sillä sibula.

Radiosoittoa en uskalla lupailla, pitäisi varmaan laittaa YleX:n tuottaJanille jallupullo Cry Of Painin esimerkin innoittamana. Kai se on tuon Freerider Recordsin pomon hommia tollaset, ei oo perkele sentin senttiä irronu vielä äänityskustannuksiin eikä videobudjetti näytä sen vertaa paremmalta.

Koska Meis on tällä hetkellä jossainpäin Costa Ricaa tummien Pedrojen ryöstettävänä, mie uskallan luvata että jonkinlainen julkkarikeikka on perinteiseen tyyliin Viking Linen hyttien pimeydessä. Yhtyeen edellistä keikkaahan kuitenkin oli perus paskahytissä todistamassa n.30 ihmistä , joten eiköhän tuplata tuo määrä ? Kekkerit ei lopu ennenkun laiva kolahtaa Turun satamaan , jos sillonkaan.

Ei siinä, tilatkaa sitä lättyä niin maan pirusti. Ehkä paras lahja Anopeille ja Appiukoille sekä tietysti tuleville exille. Koko seuralle kannattaa tilata kerralla, koska pitäähän sitä kaikilla oltava omat.

Ei siin, mie oon myyntipuheeni pitänyt. Huomenna teen pitkän lenkin ja sit odottaa Itä-Savon mäkiviikko. Heihei tai jotain

Ei kommentteja: