tiistai 12. huhtikuuta 2011

Työtaistelun tiimellyksissä

Notta on se tämä pienyrittäjän elämä nykyään hankalaa. Tuntuu ettei kaikki palaset menneetkään firman kotipaikkaa muutettaessa sittenkään kohdalleen - ainakaan täysin. Suurimpana ongelmana voidaan pitää henkilöstöä, etenkin työntekijät P.olvi ja N.ilkka ovat vaatineet jatkuvasti sairaslomaa viimeisten viikkojen aikana , ja aivan syyttä.

Silloin kun kyseiset epäpätevät työntekijät suostuvat töitä tekemään, jää työpanos usein laiskaksi ja veltoksi , kuten P.enis firman viihde-iltojen jälkeen. N.ilkka on viimeaikoina ottanut sentään harppauksen ahkerampaan suuntaan, mutta P.olvi ei suostu tekemään työtä puolta tuntia enempää kerralla. Neuvotteluista ja myönnytyksistä huolimatta ei tähän tilanteeseen ole helpotusta luvassa, joten yrityksen sisällä vallitseva ilmapiiri on pahasti heikkenemässä.

Yrityksen taloudellinen tilanne ei hirvittävästi sallisi toimenpiteitä niskuroivaa henkilöstöä vastaan , vaikka ovathan henkilöstön vakuutukset tietysti kunnossa. Yrityksen johto tässä vastikään sai idean palkata halpatyövoimaa kaakkois-aasiasta. Tämä kuitenkin kariutui johtajan huomattua työntekijöidensä olevan lähes korvaamattomia.

Näillä tiedoilla yrityksen osallistuminen kesän firmaliigaan on siis vaarassa. Ei liene mitään syitä laittaa niskottelevia työntekijöitä tekemään mitään yrityksen puolesta. Toiveita kuitenkin vielä johdon puolesta elätellään mahdollisesta sovusta.

Koska pitäähän joka blogitekstissä olla jotain huumoriakin mukana, lyödään tähän pienti heitto treenit.netin ihmeellisestä maailmasta:

"Sepe pitkälle yölle"

Kiitos ja anteeksi

Ei kommentteja: