maanantai 11. lokakuuta 2010

Doupeimmat krapula heivaa

Oli muuten sellanen reissu että oksat pois, jos jätkien kanssa reissussa on joskus oli överihauskaa niin nyt mentiin kyllä aivan toisiin ulottuvuuksiin asti.

Kai myö joku skabaki käytiin vetelees, vedin muute siihen samaan nousevaan trendiin mikä on viimeaikoin ollu tyylinä. Ainut asia mikä vituttaa edelleen on tuo ruottalaisten vatussien hitaus. Sitä letkaa vaan oli koko kisan jaloissa aivan jäätävän paljon liikaa. Vaikka kui rynni ja rellesti tuntu ettei lopu koskaan. Käytin koko kielivaraston kirosanat ja saatto olla et jotain vyysisiä kontakteja tuli koettua siinä rytäkässä, paha sanoa.

Megafoni oli kova lisävaruste, ainakin meiän mielest. Voi olla ettei kaikki kisapaikalla arvostanu nousuissa kannustuksia huutelevia lepralaisia , mut eipä tolla niin väliä. Ite kisapaikka oi tunnetusti perseestä, meinattii muutes et se kaatis ois ollu kova mesta kuvata sinisen ylivoiman musiikkivideo.

Sininen mothafucking ylivoima, aivan jäätävää touhua. 2 keikkaa laivalla, toisella keikalla aboutsii 20 henkeä ahtautu pieneen hyttiin tsiigaamaan Freerider recordsin kovimpia janttereita lauteilla. Jopa Joensuun suurkaupungista asti oli yleisö saapunut ihastelemaan Spynekin ja Shinyn extrahypersuperkovaa settiä ja aploodit oli suurenmaailman mukaset. Keikasta on kuvattu video, ja kun saan käsiini sen lyön tulille että jengi näkee kuinka douppia meininki voi olla.

Ei tähän voi olla enään muuta sanottavaa, helvatan hauska reissu kaikenpuolin niin että onhan tästä kiva alotella reenikautta. Nyt kun sivuprojektikin on virallisesti julksitettu voi jotain jännää tapahtua, kukaan ei tiedä. Jos levy-yhtiön pomolta heruu tarpeeks hilloo äänityshommii nii jotai voi tullaki. Kalubraali perkele, rahat liikkeelle!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Artisti maksaa.