torstai 27. marraskuuta 2008

Tuomiolla

Nyt on sitten tämän aamun tuomiot kuultu. Vajaa viikko takaperin varasin ajan Karhulaan urheilulääkäri Hakkaraiselle ja tänään sitten kävin vilauttamassa tuota polvea. Lekuri oli sitä mieltä että polvessa on vääntövamma ja tulehdus, jotain se ulkosyrjän siteistä ja kierukoista mumisi. Hoidettavissa Arcoxia:lla 90 mg 1 tbl päivässä 7 päivän ajan (2 kuuria jos 1 ei tehoa) sekä kylmähoidolla.

Lenkille ei viikkoon ainakaan ole kuulemma asiaa, kuntopyörää ja vesijuoksua suositteli. Vaviskaa mammat ja papat, meikäläinen pamahtaa kuntosalille ja uimahalliin!!

Jos tästä nyt synkkyys helpottaisi diagnoosin myötä, jos vaikka jos viikon päästä voisi juosta kunnolla. Mie toivon että nyt seuraava viikko on sellasta paskakeliä että sataa Kekkosia taivaan täydeltä ja ulkona on -50 celsiusta, tai sitten ei. Kahden viikon päästä uudestaan tohtorin juttusille ja jos ei vaivat katoa niin sitten magneettikuvataan polvi.

Kyllä tää tästä

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voit tolla varrella jättää huoletta puntin väliin, ettei pääse liikaa lihasta olemaan -> syövät katsos luvattoman paljon happea sellaset palat...

Anonyymi kirjoitti...

täältä ehdoton kannatus tuon puntin suuntaan!! ne narut ovat vahvemmat jos nahkapinta pikkasen kiinteytyy sisälmyksen ympärillä!!

Meis kirjoitti...

Punttii, punttii! Reisivoimaa voit tehdä vaikka kuntopyörävedoilla, kyykkäys kantsii ehkä skipata tossa tilanteessa. Pohkeitahan voi rassata riskittä. Riennost on muuten kolme miestä tätä nykyä pakollisella voimajaksolla erinäisten vammojen vuoksi. Häijyhköä.